Antena Meniu Search
x

Foto "Era o înotătoare foarte bună". Ipoteza tatălui Lallei despre moartea misterioasă a fiicei sale, pe plaja din Mamaia. Tânăra fusese internată pentru depresie

Au apărut primele declaraţii ale familiei în legătura cu moartea subită şi învăluită în mister a lui DJ Lalla. Tânăra artistă de 34 de ani a fost găsită fără suflare de o turistă pe o plajă din Constanţa ieri dimineaţă. A fost identificată după tatuaje şi o brăţară pe care o purta. Anchetatorii încearcă să afle dacă e vorba de sinucidere sau înec. Tatăl acesteia mărturiseşte că fiica lui s-a confruntat cu episoade depresive şi a fost internată o perioadă.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 11:28

Trupul tinerei a fost găsit pe o plajă din Mamaia, în faţa unui hotel de patru stele, aproape de malul apei. Era îmbrăcată sumar, doar cu un slip şi un tricou. Era 10 dimineaţa când o turistă care se plimba a făcut descoperirea şocantă. Femeia a crezut iniţial că este un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat şi-a dat seama că e o persoană care nu mişcă şi a sunat imediat la 112.

Declaraţia tatălui Lallei

„Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei pentru stiridecluj.

Apropiaţii tinerei spun că în urmă cu o lună un deces în familie ar fi afectat-o profund. Deşi afişa o imagine perfectă şi promova pozitivitatea, tânăra ducea o povară neştiută de nimeni. Oameni legii achetează decesul tinerei, luând în considerare mai multe ipoteze. Cert este căpe trupul acesteia nu au fost identificate urme de violenţă.

DJ Lalla este o cunoscută artistă din Turda, dar stabilită în București, în vârstă de 34 de ani. Pe rețelele de socializare, tânara arată că își trăiește viața din plin. Chiar ultima ei postare pe pagina de Instagram postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Era o înotătoare foarte bună". Ipoteza tatălui Lallei despre moartea misterioasă a fiicei sale, pe plaja din Mamaia. Tânăra fusese internată pentru depresie