Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța. Cu o seară înainte Laura postase un story în care spunea cât de bine este să trăiești fiecare moment al vieții

O descoperire macabră, joi dimineața, pe o plajă din Mamaia. O femeie care se plimba pe mal a dat peste trupul umei tinere, îmbrăcată sumar, doar cu un slip și un tricou, și care părea că tocmai fusese aruncată de valuri pe plajă.

de Monica Palade

la 28.09.2023, 17:24

Turista a cerut ajutorul salvamarilor, care la rândul lor au sunat după ajutoare. Trupul tinerei a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. După câteva ore, femeia moartă a fost identificată.

Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia

Este vorba de Laura, o tânără DJ de meserie, din Turda, în vârstă de 34 de ani. Cu doar o seară înainte de tragedie, DJ Lalla postase un story în care spunea cât de important este să trăiești fiecare moment al vieții. „Bucură-te de fiecare moment pe care îl ai. Pentru că în viață nu poți să derulezi decât amintirile. Fii sigur că merită”.

Moartea Laurei este în continuare învelită în mister. Anchetatorii iau în considerare mai multe posibilități. Fie tânăra a intrat în apă iar din cauză că aceasta era foarte rece, în momentul în care a ieșit suferit un stop cardio respirator, fie s-a înecat iar valurile au adus o ulterior la țărm. Mai ales că joi dimineață vântul a bătut foarte tare, valurile erau mari iar salvamarii arboraseră steagul roșu. Nu este exclusă însă nici varianta sinuciderii.

Pe acelaşi subiect

Necropsia urmează să stabilească cu exactitare cauza morții.

Ce spun polițiștii

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Niță. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cine este tânăra găsită moartă pe o plajă din Constanța. Cu o seară înainte Laura postase un story în care spunea cât de bine este să trăiești fiecare moment al vieții