Antena Meniu Search
x

Video "Era un copil liniștit". Filmul accidentului din Constanța în care George și-a pierdut viața. Nu a frânat deloc și s-a înfipt în sensul giratoriu cu 170 km/h

Accident cumplit în Constanţa, filmat de o cameră de supraveghere. Un tânăr salvamar a murit după ce "a zburat" cu maşina peste un sens giratoriu. Anchetatorii iau în calcul şi varianta unei sinucideri. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră, iar pe şosea nu s-au găsit urme de frânare. Şoferul avea permisul suspendat tot din cauza vitezei. În maşină anchetatorii au găsit o sticlă de whisky spartă. 

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 12.12.2023, 19:33

Vezi și

Imaginile surprinse de camere sunt dramatice. În toiul nopţii, după ora două, şoferul intră în viteză în giratoriul de la ieşirea din Constanţa, spre Valu lui Traian. Spulberă bordura, se răsuceşte de câteva ori în aer şi aterizează dincolo de intersecţie. Maşina se dezintegrează. Acul vitezometrului se opreşte la 170 de kilometri.

Cristina Nita, reporter Observator: Urmele impactului se văd şi acum. Bucăţi din autoturism s-au împrăştiat pe toată lungimea sensului giratoiu.

La volan era George, un tânăr de 24 de ani, salvamar în Mamaia. A salvat zeci de oameni din valurile mării, dar s-a stins pe şosea. Impactul a fost devastator, şoferul a fost aruncat din maşină.

A salvat zeci de oameni din valurile mării, dar s-a stins pe şosea

Pe acelaşi subiect

Ana Maria Stoica, ISU Constanta: Ne-am deplasat cu un echipaj de prim ajutor, unul de trapie intensivă mobilă şi o autospecială de stingere. Victima a fost declarată decedată la faţa locului fără a se exercita manevrele de resuscitare.

Tânărul se urcase la volan, deşi avea permisul suspendat tot pentru viteză. George îşi luase carnetul anul trecut în noiembrie, iar maşina si o cumparase de nici o lună. Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea dacă era băut sau drogat când s-a urcat la volan. În maşină au găsit o sticlă de whiskey făcută ţăndări. Se ia în calcul inclusiv ipoteza sinuciderii. Poliţiştii nu au găsit urme de frânare la locul tragediei.

Victor Fedul, salvamar: L-am avut doi ani de zile la noi pe plajă la Mamaia. Şi-a făcut datoria ca salvamar foarte bine. Un băiat foarte muncitor. Mi-a spus că o să plece să lucreze în construcţii într-o altă ţară.

George era dintr-o comună aflată la 100 de km de Constanţa. Provenea dintr-o familie cu trei fraţi, crescuţi doar de tată, după ce mama i-a părăsit.

Provenea dintr-o familie cu trei fraţi, crescuţi doar de tată, după ce mama i-a părăsit

Anica Tufă, primar Gârliciu: Mai mult s-au crescut unul pe altul, au avut grijă unul de altul. N-au avut probleme nici la şcoală, nici în comunitate. Tatăl a decedat, ei s-au dus să-şi caute de lucru fiecare pe unde a putut. Era un copil liniştit , un copil prietenos. Foarte apreciat de colegi, era sufletul petrecerilor. Era un copil plin de viaţă.

Vecin: Au fost băieţi chinuiţi. Toţi vecinii îi ajutau. Au fost băieţi de băieţi, amărâţi. Singuri au rămas în casă la 4 ani şi jumătate.

Anchetatorii au dosar penal pentru ucidere din culpă şi înceracă să afle cum s-a petrecut mai exact tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Era un copil liniștit". Filmul accidentului din Constanța în care George și-a pierdut viața. Nu a frânat deloc și s-a înfipt în sensul giratoriu cu 170 km/h