Antena Meniu Search
x

Video Accidentul mortal din Constanţa a fost filmat. Momentul în care maşina loveşte cu viteză şi sare peste sensul giratoriu, surprins de o cameră

Sinucidere sau inconştienţă? Sunt semnele de întrebare lăsate de un tânăr de 24 de ani care a murit după ce a intrat cu viteză într-un sens giratoriu de la ieşirea din Constanţa, momentul surprins de o cameră de supraveghere. Maşina a fost făcută zob, iar şoferul a fost găsit în afara mormanului de fiare, alături de o sticlă de băutură. Fost salvamar, bărbatul avea carnetul suspendat din cauza vitezei. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 12.12.2023, 12:33

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului mortal. Maşina a intrat glonţ în sensul giratoriu, a zburat câţiva metri în aer şi s-a răsturnat la aterizare. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră. Şoferul, în vârstă de 24 de ani, a murit pe loc. Accidentul brutal s-a întâmplat în jurul orei două dimineaţa, la ieşirea din Constanţa, spre localitatea Valu lui Traian. 

Maria Stoica, reprezentant ISU Constanţa: Pompierii constănţeni au fost  fost solicitaţi să intervină prin apel unic la 112 la un autoturism răsturnat. Din păcate, a fost găsită o victimă în vârstă de 24 de ani de sex masculin care a fost declarată decedată la faţa locului, fără a se executa manevre de resuscitare. 

Cristina Niţă, reporter Observator: Urmele impactului se văd şi acum. Bucăţi din autoturism sunt împrăştiate pe toată lungimea sensului giratoriu. 

Din primele informaţii, poliţiştii au găsit la locul accidentului o sticlă de whiskey. Autorităţile aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea dacă bărbatul erau băut. 

Pe acelaşi subiect

Autorităţile nu exclud varianta sinuciderii

Tânărul avea carnetul suspendat, deşi devenise şofer cu puţin timp în urmă. Acesta lucra în domeniul construcţiilor, iar pe timpul verii era salvamar.

Oamenii legii au în calcul inclusiv varianta unei sinucideri.

Cunoscuţii salvamarului sunt şocaţi de întâmplare. "Din start spun, un copil foarte timid şi la locul lui ca şi comportament şi caracter. Şi-a făcut datoria de salvamar foarte bine. Un băiat foarte muncitor. Am rămas uimit, şocat", mărturiseşte un prieten salvamar.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Accidentul mortal din Constanţa a fost filmat. Momentul în care maşina loveşte cu viteză şi sare peste sensul giratoriu, surprins de o cameră