Antena Meniu Search
x

Video Accident sau sinucidere în cazul salvamarului de 24 de ani, mort în accidentul din Constanţa. În maşină a fost găsită o sticlă de whisky

Sinucidere sau gest de inconştienţă? Sunt semnele de întrebare lăsate de un salvamar de 24 de ani, care a murit după ce a intrat cu maşina într-un sens giratoriu, la ieşire din Constanţa. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră. Iar poliţiştii au găsit în maşină şi o sticlă de băutură. Culmea, tânărul avea permisul suspendat tot din cauza vitezei. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

de Redactia Observator

la 12.12.2023, 17:31

Vezi și

Camerele de supraveghere au surprins momentul impactului mortal. Maşina a intrat glonţ în sensul giratoriu, a zburat câţiva metri în aer şi s-a răsturnat la aterizare. Acul vitezometrului s-a oprit la 170 de kilometri pe oră. Şoferul, în vârstă de 24 de ani, a murit pe loc.

Momentul, surprins de camere

Cătălina Marian, pdc IPJ Constanţa: Un bărbat de 24 de ani nu ar fi adaptat viteza la configuraţia drumului şi a intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

Accidentul brutal s-a întâmplat în jurul orei 2 dimineaţa, la ieşirea din Constanţa, spre localitatea Valu lui Traian.

Pe acelaşi subiect

Maria Stoica, reprezentant ISU Constanţa: Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină prin apel unic la 112 la un autoturism răsturnat. Din păcate a fost găsită o victimă în vârstă de 24 de ani de sex masculin care a fost declarată decedată la faţa locului, fără a se executa manevreme de resuscitare.

Cristina Niţă, reporter Observator: Urmele impactului se văd şi acum. Bucăţi din autoturism sunt împrăştiate pe toată lungimea sensului giratoriu.

Din primele informaţii, poliţiştii au găsit la locul accidentului o sticlă de whiskey. Autorităţile aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a vedea dacă bărbatul erau băut. Tânărul avea carnetul suspendat, deşi devenise şofer cu puţin timp în urmă. Acesta lucra în domeniul construcţiilor, iar pe timpul verii era salvamar. Anchetatorii au în calcul inclusiv varianta unei sinucideri.

Tânărul avea permisul suspendat pentru viteză

Cătălina Marian, pdc IPJ Constanţa: În urma cercetărilor s-a constatat că şoferul avea suspendat dreptul de a conduce autoturismul pe drumurile publice.

Cunoscuţii salvamarului sunt şocaţi de întâmplare.

Prieten de-al victimei: Din start spun, un copil foarte timid şi la locul lui ca şi comportament şi caracter.Şi-a făcut datoria de salvamar foarte bine. Un băiat foarte muncitor Am rămas uimit, şocat.

A fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident sau sinucidere în cazul salvamarului de 24 de ani, mort în accidentul din Constanţa. În maşină a fost găsită o sticlă de whisky