Antena Meniu Search
x

Video "Era un om cu totul şi cu totul special". Un tânăr de 25 de ani din Sibiu, aflat sub influența drogurilor, i-a devenit călău propriului său tată. L-a zdrobit în bătaie

Drogurile îşi trec încă un asasinat la activ. Un tânăr de 25 de ani din Sibiu şi-a omorât în chinuri tatăl, un inginer respectat în oraş. Era sub influenţa stupefiantelor, spun procurorii care l-au reţinut pe tânăr. Cazul aminteşte de tragedia de la Piteşti, din primăvară, când un adolescent drogat şi-a ucis părintele cu o mulţime de lovituri de cuţit.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 07.11.2023, 22:11

Vezi și

Anchetatorii nu ştiu încă dacă furia ucigătoare a fiului a fost declanşată de o ceartă sau doar de consumul de droguri. Cert este că bărbatul de 50 de ani a sfârşit zdrobit în bătaie de acesta.

I-a devenit călău propriului său tată

Alex Prunean, reporter Observator: Când a văzut că nu mai respiră, în jurul orei două noaptea, fiul bărbatului a sunat singur la 112. A spus doar că tatăl său este inconştient, dar după ce poliţistii au intrat în locuinţă, a mărturisit totul până în cel mai mic detaliu.

Mihaela Ruginosu, procuror: Din primele verificări rezultă că suspectul se afla sub influenţa substanţelor interzise şi era cunoscut cu afecţiuni psihice.

Pe acelaşi subiect

Nicolae Neamțiu, tatăl ucis de fiu, era un inginer agronom respectat. Fusese până de curând şeful Direcţiei Agricole din Sibiu.

Prieten: Nicu era un adevărat profesionist, era un bun coleg, era un om cu totul şi cu totul special şi era un om dedicat meseriei de inginer agronom pe care şi-a făcut-o cu mare, mare, mare dragoste şi bucurie.

Bărbatul avea trei copii. Împărţea apartamentul din Sibiu cu fiul cel mare, care i-a devenit călău. Un bilet de externare găsit la locul crimei arată că tânărul fusese externat dintr-o clinică de psihiatrie pe 13 octombrie.

Mihai Copăceanu, psiholog: Clar sunt persoane care nu îşi pot stăpâni impulsul sub influenţa substanţelor psihoactive şi iată comit astfel de acte cu violenţă, unele grave, cum ar fi omorul.

Vecin: Ştiam că băiatul cel mare are anumite probleme.

Tânărul care şi-a ucis tatăl în bătaie va fi expertizat de un psihiatru care va stabili dacă avea discernământ când a comis grozăvia.

În martie, un alt caz sinistru a îngrozit toată ţara. Atunci, un adolescent de 16 ani din Piteşti şi-a omorât tatăl în vârstă de 78 de ani cu zeci de lovituri de cuţit. După aceea, şi-a invitat prietenii la o petrecere cu băutură şi stupefiante în camera de alături. Poliţiştii l-au prins la scurt timp după ce a plecat liniştit la plimbare prin oraş cu maşina părintelui său. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Era un om cu totul şi cu totul special". Un tânăr de 25 de ani din Sibiu, aflat sub influența drogurilor, i-a devenit călău propriului său tată. L-a zdrobit în bătaie