Antena Meniu Search
x

Video "Erau beţi amândoi. El a plecat înainte de a cădea ea jos în curte". Filmul tragediei din Galaţi, unde un ucrainean a sfârşit sub un TIR, după ce şi-a înjunghiat soţia

Dublă tragedie la Galaţi! Un refugiat din Ucraina şi-a înjunghiat soţia, după care a vrut să fugă cu maşina din ţară. Aproape de graniţă, însă, a ajuns sub roţile unui TIR şi a murit pe loc.  Victima lui a fost internată în stare  gravă la spital. 

de Adrian Obreja

la 28.07.2023, 19:53

Vezi și

Cei doi soţi ucraineni se refugiaseră de război la noi în ţară acum două luni. Locuiau la Galaţi, în casă unui cuplu de localnici. Azi-noapte s-au certat. Într-un acces de furie, bărbatul a pus mâna cuţit şi a lovit-o pe iubita lui. 

Elena Munteanu, proprietara casei: Erau beţi, erau beţi amândoi. Ea era în curte, lovită, tăiată, curgea sânge şi noi am chemat salvarea. El a plecat înainte de a cădea ea jos în curte. El a plecat cu maşina. 

Ca să îşi piardă urma, refugiatul a vrut să treacă graniţa înapoi în Ucraina. Pentru că era băut, pe drum spre vamă a făcut accident. 

A murit sub roţiile TIR-ului

Pe acelaşi subiect

Cristina Tatulici, IPJ Galați: Bărbatul s-a urcat la volanul autoturismului proprietate personală şi în timp ce se deplasa către Vama Giurguleşti a intrat în coliziune cu o autoutilitară staţionată. În urma impactului, bărbatul a decedat. 

Şoferul camionului dormea în cabină când a simţit o zguduitură puternică. 

Şoferul camionului: Mă dau jos, mă uit în urmă. Se aprinsese maşina, am luat apă să se stingă. Aproape toată maşina a intrat, a rămas numai atâta afară. 

Soţia ucraineanului a ajuns în viaţă la spital, dar cu multe răni pe corp. 

Ionuţ Băneșanu, Spitalul de Urgenţă Galaţi: Este internată pe secţia de terapie intensivă. În prezent, starea de sănătate a persoanei este stabilă, dar este încă sub supraveghere, urmând a mai fi efectuate anumite investigaţii şi tratamente.

Anul trecut, 40 de mii de femei au fost căzut victimă violenţei în familie în România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » "Erau beţi amândoi. El a plecat înainte de a cădea ea jos în curte". Filmul tragediei din Galaţi, unde un ucrainean a sfârşit sub un TIR, după ce şi-a înjunghiat soţia