Antena Meniu Search
x

Video Esports Iași 2023. Spectacol impresionant cu drone în deschiderea campionatului. 8.000 de oameni au fost prezenţi: "Vezi o dată în viaţă"

A început oficial campionatul mondial de ESPORTs în ţara noastră, la Iaşi. Acolo, seara trecută, mii de oameni au venit să vadă show-ul din deschidere. Cel mai mare spectacol cu drone făcut vreodată în România a marcat începutul campionatului. De astăzi sute de participanţi din toată lumea se vor lupta pentru titluri la 6 jocuri de top.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 26.08.2023, 09:11

Vezi și

Cu videomaping pe Palatul Culturii, artificii și un show cu peste 200 de drone. Așa a fost marcată la Iaşi deschiderea campionatului final ESPORTs 2023, totul spre încântarea publicului.

Clara Mihociu, reporter Observator: Peste 8.000 de oameni au luat parte la spectacolul cu drone, ţinut în deschiderea Campionatului Mondial de ESports la Iaşi, apoi s-au bucurat în continuare de concert.

Copil: Mi se partu foarte tare cu artificile si cu dronele.

Bărbat: Este bineînţeles o oprotunitate de a fi cunoscuta internaţonal.Sa devina capitala IT-ului, a jocului. E un moment important pentru Iaşi.

Pe acelaşi subiect

700 de participanți din 111 țări

Tânără: E un campionat foarte mare si e pentru prima dată. Nu ma asteptam sa il gazduiasca Iasi, dar e o onoare si abia asteptam si urmatoarele zile.

Copil: Mi s-a părut spectaculos şi cred că este o chestie pe care o vezi o dată în viaţă, nu cred că voi mai vedea asa ceva de impresionant.

Cei 700 de participanți, veniți din 111 ţări, şi-au făcut și ei intrarea în scenă.

Cristian Nistor, manager Campionat Mondial ESports 2023: Le-am pregătit show cu drone, sportivi, defilări şi câteva surprize pe care le vom descoperi împreună.

Acest tânăr a venit din Malaezia special pentru a concura la Iasi și speră sa obțină un premiu la CounterStrike.

Concurent: Mă simt entuziasmat. Aceasta este prima dată când vin în România, aici la Iaşi. O ţară frumoasă, oameni frumoşi, mâncare grozavă. Foarte încântat să fiu aici.

Președintele Federaţiei Mondiale de ESports, prezent la Iași

Prezent la Iaşi pentru deschiderea evenimentului a fost și Vlad Marinescu, președintele Federaţiei Mondiale de ESports.

Vlad Marinescu, Preşedinte Federaţia Mondială de ESports: Sunt foarte mândru să aduc în ţara în care m-am născut eu acest campionat. Acest campionat mondial care va zgudui lumea întreagă şi va pune Iaşi pe hartă ca şi capitală a sportului.

În următoarele 10 zile concurenții vor da tot ce au mai bun la 6 jocuri de top. Premiile se ridică la suma de 500.000 de dolari. Campionatul se va termina cu o serie de 3 zile de concerte, unde va fi prezent şi Armin van Buren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Esports Iași 2023. Spectacol impresionant cu drone în deschiderea campionatului. 8.000 de oameni au fost prezenţi: "Vezi o dată în viaţă"