Antena Meniu Search
x

Video "Eu i-am tăiat faţa, într-adevăr, dar era la distanţă mare". Motociclist aruncat pe asfalt, pe un bulevard din Bucureşti. Accidentul a fost filmat

A fost noaptea accidentelor în Capitală! Cu puţin timp înainte de miezul nopţii, în sectorul 4, un motociclist a fost transportat în stare gravă la spital, în urma unui accident. Iar cu doar câteva ore înainte, în sectorul 3, o femeie de 78 de ani a murit, după ce a traversat strada prin loc nepermis şi a fost surprinsă de un autoturism. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

Anaida Glujdea
de Anaida Glujdea

la 20.03.2024, 08:22

Vezi și

Impactul dintre maşină şi motocicletă, unul extrem de violent, a fost surprins de o cameră de bord. În imagini se observă cum şoferul autoturismului virează de pe banda 1 şi vrea să ajungă direct pe banda a 3-a, pe care circula motociclistul.

Motociclistul, aruncat pe asfalt după impact

Acesta a fost aruncat la câţiva metri distanţă de motocicletă, pe asfalt, unde a rămas până la venirea ambulanţei. Medicii l-au transportat de urgenţă la spital. 

Anaida Glujdea, reporter Observator: Şoferul de 30 de ani venea din străinătate şi se îndrepta către Vaslui. Doar că, pe drum i s-a făcut foame, aşa că a oprit în faţa unui fast food din Capitală.

Pe acelaşi subiect

Chiar dacă a făcut o manevră ilegală, şoferul autoturismului se apără.

Şoferul vinovat: Un pic de neatenţie din partea mea, un pic de neatenţie din partea domnului cu motocicleta şi viteză...Am dat să mă duc pe banda aialaltă, el avea viteză şi a intrat în mine. Eu i-am tăiat faţa, într-adevăr, dar era la distanţă mare.

Bărbatul era în maşină împreună cu soţia şi alte două persoane. Cu toţii sunt în stare de şoc.

Soţia şoferului: Nici nu ştiu cum să explic în şoc. În şoc mă simt. Ne-am urcat în maşină şi a dat să plece de pe loc şi dintr-o dată... Avea foarte mare viteză oricum...motociclistul.

Bătrână lovită mortal, tot în Bucureşti

Iar cu doar câteva ore înainte, tot în Capitală, a avut loc o tragedie. O femeie în vârstă de 78 de ani a murit, după ce a fost lovită de o maşină. Bătrâna a traversat neregulamentar o stradă neiluminată. Şoferul autoturismului, în vârstă de 43 de ani, nu a reuşit să evite impactul fatal. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0.

Traficul a fost restricţionat pe Şoseaua Industriilor, din Sectorul 3, pentru mai bine de 2 ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Eu i-am tăiat faţa, într-adevăr, dar era la distanţă mare". Motociclist aruncat pe asfalt, pe un bulevard din Bucureşti. Accidentul a fost filmat