Antena Meniu Search
x

Video Un pădurar din Dâmboviţa a fost băgat în spital de hoţii de lemne pe care i-a prins la furat. "L-au bătut cu scândura de la căruță"

Bătaie ca în codru, într-o comună din Dâmbovita. Un pădurar a fost atacat în propria casă de mai multi indivizi, cu sotia si fiul de fată. Călăii lui ar fi hoti de lemne, pe care bărbatul i-a prins asupra faptului. Victima a fost dusă de urgentă la spital, iar bătăusii - la audieri. Vă avertizăm, imaginile au un puternic impact emotional!

de Redactia Observator

la 27.08.2021, 20:49

Vezi și

Localitatea Bilciurești, județul Dâmbovița. Patru indivizi puși pe scandal ajung la casa pădurarului. Se răstesc la el și îi cer socoteală. Bărbatul simte pericolul și vine la poartă cu o bâtă. "N-am eu treabă cu tine, mă! Pleacă de la poartă!"

Agresorii au rupt poarta și au trecut la atac. Depășit numeric, păduralul este snopit în bătaie. Scenele îngrozitoare se petrec chiar sub ochii fiului și soției. Femeia încearcă să-și salveze soțul. În zadar. După ce și-au văzut adversarul pus la pământ, bătăușii se urcă în mașină.  "A fost bătut că a prins hoții cu lemne. L-au bătut cu scândura de la căruță.  M-au lovit şi pe mine cu fierul cu care dădea în el, o ţeavă de fier, la mână", a povestit soţia pădurarului.

Pădurarul a fost transportat la camera de gardă

În imaginile surprinse camerele de supraveghere, se vede că și vecinii omului încearcă să intervină, dar sunt puși pe fugă de agresori.

Pe acelaşi subiect

Martor: A intrat peste el in curte, i-a dat cu o rangă în cap.

Reporter: Putea să-l omore.

Martor: Da, bineînțeles, domne. Păi, sa-i dai cu ranga în cap.

Vecină: Când am ieșit, era mașina aia verde, ăla era lovit acolo, i-a dat și cu țeava, cu de toate. Nu putea să respire. Dupa 3 ore a venit Poliția! Poliția ce a zis? Că nu se bagă! Că le e frică și lor, că sunt oameni.

Bărbatul a ajuns cu răni grave la spital, unde a rămas internat. "Starea lui generală se ameliorează semnificativ și destul de rapid", a spus Elena Firoiu, medic Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Familia a făcut plângere la Poliție, iar agresorii au fost găsiți și duși la audieri "Polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și violare de domiciliu", a declarat Ana Maria Liță - reprezentant IPJ Dâmbovița.

Astfel de cazuri nu sunt, din păcate, singulare. Pădurarii intră deseori în conflict cu hoții de lemne care fac legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un pădurar din Dâmboviţa a fost băgat în spital de hoţii de lemne pe care i-a prins la furat. "L-au bătut cu scândura de la căruță"