Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. "Puiule, mă duc până acolo". Ultimele cuvinte spuse de DJ Lalla gazdei sale, înainte să se înece în mare. Ipoteza lui Bogdan despre moartea tinerei

Moartea lui DJ Lalla. Observator a obţinut imagini în exclusivitate cu ceea ce par a fi ultimele secunde din viaţa Laurei Roşca. Tânăra intră în apă într-un moment în care nu mai sunt alţi oameni pe plajă şi nu mai iese. Poliţiştii merg pe ipotezele accidentului sau a sinuciderii. Însă ultima variantă este exclusă de gazda Lallei. Bărbatul a dat detalii despre ultimele zile din viaţa cântăreţei pentru prima dată de la moartea acesteia. A povestit echipei Observator că tânăra era veselă şi liniştită. Tot varianta accidentului este indicată de un profiler consultat de Observator. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.10.2023, 19:22

Vezi și

Filmul morţii lui DJ Lalla. Imaginile obţinute în exclusivitate de Observator arată o siluetă care se opreşte pe malul mării. Ceasul camerei este decalat cu o oră. Este de fapt 8:55. "S-a primenit pe aici, până şi-a făcut duş, până... A băut ceai, cafea", spune Bogdan Munteanu, gazda Lallei.

Misterul morţii lui DJ Lalla se adânceşte

"Acesta este locul în care Laura Roşca a intrat în apă. Marea era extrem de agitată, iar curenții puternici. Un cuplu trecuse cu puțin timp înainte, dar se îndepărtase deja, aşa că nu ar mai fi putut să o vadă. După 5 minute, o altă persoană a trecut prin zonă, dar Laura fusese deja înghițită de valuri", arată Andreea Filip, reporter Observator.

Este vorba de un jogger care traversează în fugă plaja. Este concentrat la alergare şi nu observă nimic. 

Pe acelaşi subiect

Ultimele clipe din viaţa lui DJ Lalla

Pentru prima dată de la moartea Lallei, bărbatul care a găzduit-o a acceptat să vorbească despre ce s-a întâmplat cu înainte ca tâânăra să ajungă pe plajă. 

  • Reporter: De unde a apărut această informaţie că ea a plecat să vadă răsăritul?
  • Bogdan Munteanu, gazda Lallei​: Păi ăsta era scopul ei de dimineaţă.
  • Reporter: Da, dar a plecat la opt şi jumătate, totuşi.
  • Bogdan Munteanu, gazda Lallei​: Doamnă, răsăritul e... Cred că nu e la unu ziua, nu?

"A plecat, a zis: Puiule, mă duc până acolo", îşi aminteşte Bogdan Munteanu, gazda Lallei​.

Trupul tinerei, găsit pe plajă de o turistă

În locul unde a intrat DJ Lalla în mare, la cinci metri de mal, apa are un metru adâncime. La 15 metri în larg, adâncimea se dublează. Marea agitată și curenții extrem de puternici pot trage sub apă un adult într-o secundă, chiar și la adâncimea de un metru.

Trupul Lallei a fost descoperit la ora 10 şi 18 minute, de o turistă. Fusese purtat de curenţi aproape un kilometru. "Îmi este şi mi-a fost o prietenă foarte bună. Şi condoleanţe familiei", transmite Bogdan Munteanu, gazda Lallei​.

Două mari ipoteze: accident sau sinucidere

"Din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane", a declarat Mădălina Vlangar, comandant IPJ Constanţa.

  • Reporter: Deci nu avea niciun gând să se sinucidă?
  • Bogdan Munteanu, gazda Lallei​: Doamne fereşte! Dar nu a fost o discuţie pe chestia asta niciodată! Toate serile a fost ok. Toate zilele...
  • Reporter: Nu ţi s-a părut nicio clipă tristă sau cu alte gânduri?
  • Bogdan Munteanu, gazda Lallei​: A vorbit cu bunica ei... 

Ce crede specialistul Paul Herinean

Traseul Lallei în acea dimineaţă a fost înregistrat de camerele de supraveghere de lângă bloc. Iese din clădire la ora 8 şi 31 de minute. Traversează parcările mai multor cluburi, căutând o ieşire spre plajă. Comportamentul ei a fost analizat pentru Observator de profilerul Paul Herinean, specialist în comunicare non-verbală.

"Vedem aici ceea ce am identificat mai devreme şi în profilele de social media, adică o femeie, o tânără care supracompensează, care ia viaţa în piept, care se luptă cu greutăţile", spune Paul Herinean, profiler.

Specialistul nu crede în varianta sinuciderii. Crede mai degrabă că Lalla a vrut să facă un gest de frondă - să lupte cu valurile mari şi reci.

"Nu ar fi avut intenţie să se sinucidă, ci, din contră, să depăşească acest moment, să-l integreze, ne arată hotărâre şi determinare pentru a depăşi acest moment, de unde şi ipoteza pe care eu o conturez, că a fost un accident", adaugă Paul Herinean, profiler.

Hainele Lallei nu au fost încă găsite. Poliţiştii au recuperat doar încălţimintea, căştile şi telefonul tinerei, care au fost luate de pe plajă de un bărbat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV. "Puiule, mă duc până acolo". Ultimele cuvinte spuse de DJ Lalla gazdei sale, înainte să se înece în mare. Ipoteza lui Bogdan despre moartea tinerei