Antena Meniu Search
x

Video Momentul când DJ Lalla intră în apă și nu mai iese surprins de camerele de supraveghere. Cu doar câteva minute înainte artista se întâlnise și vorbise cu cineva

Reporterii Observator au obţinut imagini în exclusivitate cu ultimele clipe din viaţa Lallei. Camerele de supraveghere o surprind pe tânără împreună cu o altă persoană, pe plajă, cu o oră înainte să fie găsită moartă. Filmările, care nu ajunseseră în posesia poliţiştilor, adâncesc şi mai mult misterul. În plus, contrazic declaraţiile bărbatului care o găzduia. Individul a spus că artista a plecat să vadă răsăritul, numai că Laura a ieşit din apartament abia la 8 şi jumătate. Deşi agenţii au găsit cu greu probe cheie, şefa Poliţiei Constanţa spun că nu are ce să le reproşeze. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 04.10.2023, 08:10

Vezi și

Camerele de supraveghere o surprind pe Lalla la ora 8.31 când iese din blocul în care un individ o găzduia în apartamentul său. Este îmbrăcată cu un tricou peste care are o geacă albă, colanţi şi e încălţată cu o pereche de adidaşi. În urechi are căşti. Din gesturi, pare că vorbeşte la telefon şi zâmbeşte. Se opreşte pentru o secundă şi aruncă un ambalaj. Se uită împrejur şi se îndreaptă apoi spre o alee. Bate vântul puternic, aşa că îşi aranjează părul, trage haina strâns pe ea şi continuă să meargă. Nouă minute mai târziu, iese din complex şi traversează parcarea mai multor cluburi din zonă. Merge alert şi pare că îi e clară destinaţia. La un moment dat, camerele o surprind în timp ce aleargă.

Ultimele secunde din viața Lallei surprinse de o cameră

Andreea Filip, reporter Observator: La ora 08 şi 41 de minute, Laura a încercat să ajungă spre plajă pe această alee, dar era blocată de un gard. Vizibil dezorientată, a căutat o altă cale aşa că a ocolit cluburile de aici şi a mers pe nisip 150 de metri mai în faţă.

În noi imagini obţinute în exclusivitate de Observator, tânăra este văzută pe plajă, cu o oră înainte să fie găsită moartă. Camera de supraveghere, setată cu o oră în urmă, surprinde în imagine cum în depărtare, la ora 08:54. Laura apare însoţită de o altă persoană. Cei doi stau unul lângă celălalt şi pare că discută. La un moment dat, unul dintre ei se îndreaptă spre apă, celălalt iese în fugă din raza camerei. Aceeaşi cameră de supraveghere surprinde, la scurt timp, alte două persoane care se plimbă pe plaja din Mamaia. Ar putea fi martori importanţi, care să ajute anchetatorii la desluşirea misterului morţii Lallei.

Pe acelaşi subiect

Din acest moment, se pot face doar presupuneri legate de ultimele minute din viaţa artistei. Afară erau în jur de 20 de grade, iar apa mării nu avea mai mult de 22. Chiar şi aşa, tânăra îşi lasă telefonul, căştile şi hainele pe nisip şi intră în apă.

Andreea Filip, reporter Observator: Hainele şi lucrurile personale pe care Laura le-a lăsat aici, pe plajă, au fost găsite şi luate de un bărbat înainte de sosirea poliţiei, susţin surse din achetă. Iar trupul tinerei a fost scos de valuri la un kilometru distanţă de această zonă.

Nicolae Roşca, tatăl Lallei: Era o înotătoare foarte bună. Era alcoolizată sau era ceva în stare deprsivă. Ea acum o lună a avut o depresie, a fost internată. Dar în ultima perioadă se simţea bine. Era ok, relaxată, îşi făcea tratament.

Aurelian Ciocan - specialist în comunicare nonverbală: După modul în care a ieşit din scara blocului şi după felul în care merge aş spune că avea în gând ceva precis. Nu pare să fi ieşit la o simplă plimbare. Avea un scop, o ţintă sau poate avea stabilită o întâlnire cu o anumită persoană. Pare că nu e prima dată pe aceste drumuri. Decide repede pe unde trebuie să meargă.

Mister în jurul morții cântăreței

La o oră după ce Lalla e găsită moartă, camerele de supraveghere îl surprind pe bărbatul care o găzduia cum iese agitat din bloc. Butonează încontinuu telefonul, dă mesaje şi sună.

Reporter-Bogdan Munteanu, gazda Laurei Roşca: A fost singură pe plajă sau ai fost cu ea?

- Nu am nici cea mai mică idee. Nu este nimic de comentat, momentan, vă rog frumos!

- La ce oră a plecat de la dumneavoastră?

- Ancheta este în desfăşurare.

- A dormit la dumneavoastră?

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că Laura Roşca a plecat să prindă răsăritul, lucru contrazis de ora trecută pe camera de supraveghere - 8 şi 31 de minute.

Zona în care a dispărut cântăreaţa este una extrem de cunoscută şi apreciată de petrecăreţi. Blocul este faţă în faţă cu mai multe cluburi de vară din Mamaia. Şi până la plajă sunt doar două minute de mers.

Trupul tinerei a fost găsit aruncat la mal de valuri în jurul orei 10.18. O turistă care se plimba a văzut-o fără suflare şi a sunat la 112. Poliţiştii susţin că au intervenit în mai puţin de 5 minute. ora 10.38 pe camere!!! Imaginile obţinute de Observator arată însă că au ajuns abia la 10.38 de minute. Camera este setată cu o oră mai devreme. Nu e singura greşeală făcută de agenţi. Timp de trei zile, nu au reuşit să găsească lucrurile Lallei şi au descoperit telefonul victimei abia după ce au decis să folosească o aplicaţie de localizare. Nici imaginile de pe camerele de supraveghere, care arată traseul cântăreţei, dar şi alte detalii cheie din anchetă, nu ajung din primele momente în posesia poliţiştilor. Cu toate acestea, şefa Inspectoratului din Constanţa, numită în funcţie după tragedia din 2 Mai, crede că subalternii au acţionat ca la carte.

Mădălina Vlangar, Comandant IPJ CT: Nu se pune problema vreunei sancţiuni disciplinare la acest moment. Au fost ridicate imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec.

Ce e cert până acum - tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să fie găsită fără suflare. Bucură-te de fiecare moment pe care îl trăieşti. Pentru că nu poţi derula viaţa înapoi. Ai doar amintiri. Asigură-te că totul a meritat.

Laura a fost identificată atât de repede pentru că avea o brăţară gravată numele ei. Doar 9 alte femei pe care le cheamă la fel sunt înregistrate în baza de date.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Momentul când DJ Lalla intră în apă și nu mai iese surprins de camerele de supraveghere. Cu doar câteva minute înainte artista se întâlnise și vorbise cu cineva