Antena Meniu Search
x

Galerie foto Misterul morţii tinerei DJ Lalla se adânceşte. Cu doar o oră înainte să fie găsită, a fost surprinsă pe plajă cu un necunoscut

Observator a obţinut noi imagini exclusive care pot ajuta ancheta în cazul morţii Lallei. Camerele de supraveghere o surprind pe tânără împreună cu o altă persoană, pe plajă, la 8:54, cu o oră înainte să fie găsită moartă. 

Sonia Simionov
de Sonia Simionov

la 03.10.2023, 21:49

Imaginile obţinute în exclusivitate de Observator sunt de la momentul în care Laura Roşca este practic pe plajă. Până în acest moment nu au existat informaţii cu privire la ce s-a întâmplat dupa ce Laura a ieşit din bloc, a ajuns în parcare în fata cluburilor şi apoi a trecut pe bucata de nisip. De la nisip până la apă sunt aproximativ 200 de metri.

Pe imagini se vad destul de mici două persoane la ora 8:55 de minute. De la 8 şi 41 de minute, unde ea este în faţa cluburilor, are mai puţin de 15 minute până ajunge pe plajă. Iar pe plajă nu este singură, acolo mai este o persoană, cu care ar discuta, după care această persoană fuge.

Sunt doi oameni aproape de apă şi ulterior unul dintre ei se îndreaptă spre apă şi celalalt iese din cadrul camerei. Imagini cheie în ancheta pe care anchetatorii nu cu mult timp în urmă au prezentat-o ca fiind un dosar aproape clasat, vorbindu-se despre o sinucidere sau doar un înec.

Misterul se adânceşte

Pe acelaşi subiect

Cu o lună înainte să ajungă la mare, Laura Roşca fusese internată pentru că suferea de depresie, spun apropiaţii săi. Îşi ascundea însă bine suferinţa. Ajunsese la mare cu două zile înainte de tragedie. S-a cazat în locuinţa unui prieten pe care îl cunoscuse recent şi din care a plecat joi dimineaţa spre plaja unde a fost găsită moartă. După nenorocire, bărbatul a fost chemat la audieri.

Între timp ancheta continuă, iar misterul morţii Lalei se adânceşte şi mai mult, mai ales că anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare. 

Nelu Roşca, tatăl Lallei: Prea tânără, frumoasă, talentată. E cea mai mare tristeţe care există. 

Duminică, rudele, zeci de prieteni şi admiratori au condus-o duminică pe Laura Roşca pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Misterul morţii tinerei DJ Lalla se adânceşte. Cu doar o oră înainte să fie găsită, a fost surprinsă pe plajă cu un necunoscut