Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Un medic a dat 2.000 de lei SPAGA parintilor unui copil operat

Caz uluitor intr-un spital din Bucuresti. Un medic a dat 2.000 de lei parintilor unui copil operat de trei ori in patru zile. Tranzactia a fost filmata cu o camera ascunsa

Vezi și

Un copil de un an si opt luni a fost operat la colon de trei ori in ultimele sase zile. Parintii ii acuza de neglijenta pe medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu. Baiatul a mai fost operat acum noua luni, de aceeasi doctorita, care ar fi uitat pansamentul inauntru. Fapt pe care medicul il recunoaste pe jumatate. “Asta a fost greseala mea, ca nu ti-am spus ca are o compresa acolo si trebuie sa o scoti. Aici, e greseala mea”, a precizat medicul.

Revoltati, parintii copilului au reclamat situatia la Colegiul Medicilor. Ca incidentul sa nu ia amploare, medicul care s-a ocupat de caz a chemat rudele baiatului sa cada la intelegere.

Familia a anuntat si conducerea spitalului de oferta facuta de medic si a inapoiat banii. Oamenii vor doar ca baiatul lor, nascut cu megacolon congenital, o boala care face ca musculatura intestinala sa nu se contracte normal, sa fie facut bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV!!! Un medic a dat 2.000 de lei SPAGA parintilor unui copil operat