Antena Meniu Search
x

Video Explicaţia familiei lui Cornel Dinicu, după ce încă un avocat a decis brusc să abandoneze cazul

Răsturnare de situaţie în cazul tragediei de la Ferma Dacilor. Patronul Cornel Dinicu a rămas fără jumătate dintre avocaţii care îl reprezintă. Unul a renunţat zilele trecute, fără nicio explicaţie, al doilea s-a retras azi, brusc. I-a spus că a primit ameninţări şi că nu vrea să mai rişte. Între timp, Dinicu repetă acelaşi lucru la audieri - focul a fost pus intenţionat

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 22.01.2024, 19:43

Vezi și

Cornel Dinicu a ajuns din nou în faţa anchetatorilor. Cinci ore, patronul de la Ferma Dacilor a prezentat aceeaşi variantă despre incendiul din a doua zi de Crăciun.

Incendiul de la Ferma Dacilor. Avocatul lui Cornel Dinicu spune că e ameninţat

"Cornel Dinicu le-ar fi spus procurorilor că nu este vinovat pentru tragedia de la Ferma Dacilor, în urma căreia şi-au pierdut viaţa opt persoane, şi a insistat pe ipoteza conform căreia focul a fost pus intenţionat. Cei pe care îi suspectează sunt doi foşti angajaţi cu care nu a rămas în relaţii bune", transmite Cristina Filip, reporter Observator.

La fel de tensionate par relaţiile şi în echipa avocaţilor lui Dinicu. Unul dintre ei a intrat vesel astăzi în tribunal, dar, după un sfert de oră, a ieşit într-o stare de spirit total opusă. "Nu ştiu ce poziţie va avea, momentan, o să vedem şi noi care e situaţia şi vedem după aceea, da?", a spus iniţial Bogdan Aanei, avocat. După 15 minute... "Am decis să mă retrag!"

Pe acelaşi subiect

"Nu pot să lucrez cu sabia deasupra capului în acest dosar şi am decis să mă retrag. Au fost telefoane de ameninţare şi presiuni puse ca eu să mă retrag din acest dosar", a adăugat Bogdan Aanei, avocat.

Avocatul a refuzat să spună cine şi cum l-a ameninţat. "Apropiaţii lui Cornel Dinicu spun, însă, că avocatul nu ar fi respectat niciodată ceea ce i se cerea să facă. Au apărut neînţelegeri încă de la început, motiv pentru care se simţea ameninţat de toţi oamenii din jur", adaugă Cristina Filip, reporter Observator.

Cornel Dinicu mai are de stat în arestat preventiv două săptămâni, acuzat că şi-a pus clienţii în pericol - nu a asigurat evacuarea corespunzătoare a turiştilor în caz de incendiu. Pensiunea funcţiona fără autorizaţie de construcţie şi fără aviz de la pompieri. În cazul celor doi pompieri care au controlat Ferma Dacilor, în 2019, fără să ia măsura de a o închide, Tribunalul Prahova a amânat decizia de redeschidere a dosarului penal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Explicaţia familiei lui Cornel Dinicu, după ce încă un avocat a decis brusc să abandoneze cazul