Antena Meniu Search
x

Video Explicația unui tânăr din Capitală, după ce polițiștii i-au găsit 46 de pliculețe cu praf alb în mașină: "E cafeină, de la farmacie. Am pus-o în plicuri"

Au fost razii de amploare, noaptea trecută, în toată țara. Şoferii au fost traşi pe dreapta şi au fost testaţi pentru alcool sau droguri, iar statistica e alarmantă: numărul şoferilor drogaţi îl depăşeşte cu mult pe cel al şoferilor băuţi. Poliţiştii din Bucureşti au găsit în maşina unui şofer 46 de plicuri care conţineau un praf alb.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 09:47

Vezi și

Acest şofer a fost tras pe dreapta pe o şosea din Sectorul 5 al Capitalei. După ce a ieşit negativ la testele rapide pentru alcool şi droguri, specialiștii SIAS au verificat autoturismul, iar pe bancheta din spate au găsit 46 de plicuri care conțineau un praf alb.

Şoferul era cu alți patru bărbați în maşină. Unul dintre ei, în vârstă de 18 ani, a recunoscut că plicurile îi aparțin.

Polițist: Ce reprezintă praful acesta? 

Șofer: Este cafeină. Am luat-o de la farmacie şi am pus-o în plicuri.

Pe acelaşi subiect

46 de plicuri care conțineau un praf alb au fost găsite în mașina unui șofer

Ana Grigore, reporter Observator: Tânărul a fost dus la secţia 24 de Poliţie pentru a stabili provenienţa plicurilor şi ce urma să facă cu ele. Dacă se constată că avea asuprasa droguri riscă pedeapsa cu închisoarea.

Iar acest barbat în vârstă de 28 de ani a fost depistat conducând, deşi se afla sub influența substanțelor interzise.

Reporter: Nu te-ai gândit ca e periculos?

Tânăr: Nu am consumat nimic.

Reporter: Nu a ieșit testul pozitiv?

Tânăr: O fi ieșit dar nu am consumat nimic. Testele dau erori.

Reporter: Crezi că este o greșeală?

Tânăr: Normal că e o greșeală. 

În urma acţiunii din Capitală, şase soferi au fost prinşi conducând sub influenţa substanţelor interzise şi doar unul sub influenţa alcoolului. Razii de amploare au fost şi pe întreg litoralul, la aproape o săptămână de când Roberta şi Sebi au fost ucişi de Vlad Pascu, şoferul drogat.

Polițist: Ai consumat cannabis?

Șofer: Nu. 

Polițist:  Păi așa arată drug-testul

Cristina Niță, reporter Observator: La o săptămână după accidentul în care șoferul drogat a intrat cu mașina în grupul de 8 tineri și la doar 100 de m de locul tragediei, politiștii trag șoferii pe dreapta. Aceștia sunt testați dacă au consumat droguri sau alcool.

Nici şoferii din judeţul Galaţi nu au scăpat controale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Explicația unui tânăr din Capitală, după ce polițiștii i-au găsit 46 de pliculețe cu praf alb în mașină: "E cafeină, de la farmacie. Am pus-o în plicuri"