Antena Meniu Search
x

Explicația medicilor în cazul bebelușului mort din cauza unei forme severe de gripă

Medicii spitalului 'Grigore Alexandrescu' din București au explicat cauza morții bebelușului în vârstă de 11 luni, răpus noaptea trecută de o formă severă de gripă.

Medicii spitalului 'Grigore Alexandrescu' din București au explicat cauza morții bebelușului în vârstă de 11 luni, răpus noaptea trecută de o formă severă de gripă.

Potrivit reprezentanților unității medicale, copilul a fost adus, în urmă cu patru zile, la spital, cu o stare generală extrem de gravă.

Noaptea trecută, micuțul a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi resuscitat.

''Pe data de 8 ianuarie s-a prezentat în Urgenţă un bebeluş de 11 luni cu stare generală extrem de gravă, cu insuficienţă respiratorie marcată cu toate analizele modificate. S-a testat şi s-a pus diagnosticul de gripă tip A chiar din UPU. S-a internat în secţia de ATI. A fost necesară intubaţia. Nu a răspuns la tratamentul specific. Azi noapte s-a declarat decesul (după 4 zile) după un stop neresuscitabil'', a declarat, duminică, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Raluca Alexandru.

Pe acelaşi subiect

Potrivit acesteia, copilul era din Ilfov.

Băiețelul de 11 luni a fost răpus de o formă severă de gripă la un spital din București

Băiețel de 11 luni, răpus de o formă severă de gripă

Cazul băiețelului de 11 luni a impresionat zeci de mii de oameni după ce mama acestuia a lansat un apel disperat pe o rețea de socializare.

Seara trecută, medicii au anunțat-o pe tânăra mămică despre faptul că micuțul ei are nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Apelul lansat pe Facebook a fost distribuit de peste 16.000 de oameni, majoritatea fiind dispuși să doneze pentru a-i salva viața.

Din nefericire, la numai câteva ore de la apel, viața micuțului Ayan s-a frânt din cauza unui stop cardio-respirator cauza de boala extrem de gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Explicația medicilor în cazul bebelușului mort din cauza unei forme severe de gripă