Antena Meniu Search
x

Tânăr din Bucureşti reţinut de poliţişti pentru abuzul unei fetiţe de 2 ani

Un tânăr de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni şi este cercetat pentru abuzul asupra unei fetiţe de 2 ani.

Un tânăr de 35 de ani a fost reţinut de poliţiştii bucureşteni şi este cercetat pentru abuzul asupra unei fetiţe de 2 ani.

Poliţisti din cadrul Serviciului Omoruri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti informează că bărbatul este reţinut şi cercetatsub aspectul săvârşirii  infracţiunii de viol asupra unei minore.

I-a abuzat fetiţa iubitei sale, apoi a fugit de acasă

"Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că suspectul, profitând de imposibilitatea victimei de a-şi exprima voinţa, a abuzat de aceasta, la finele lunii decembrie 2018. După comiterea faptei, suspectul a părăsit locuinţa în care se stabilise împreună cu mama minorei, fiind depistat în cursul zilei de astăzi, când a şi fost condus la audieri", precizează autorităţile.

Agresorul se numeşte Oprea Nicu.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol,  cu  bărbatul în  stare de  reţinere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Stiri sociale » Tânăr din Bucureşti reţinut de poliţişti pentru abuzul unei fetiţe de 2 ani