Antena Meniu Search
x

Primele explicații ale femeii care a golit un spray lacrimogen, în spitalul din Buzău: "După ce eşti lovit cu pumnul în faţă, cred că dai cu spray oriunde"

Scene revoltătoare surprinse în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Mai mulţi părinţi s-au încăierat în faţa copiilor, iar o mamă chiar a golit un spray cu gaz lacrimogen printre pacienţi. Camera de gardă a fost evacuată din cauza aerului irespirabil.

Vezi și

Scene revoltătoare surprinse în secţia de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău. Mai mulţi părinţi s-au încăierat în faţa copiilor, iar o mamă chiar a golit un spray cu gaz lacrimogen printre pacienţi. Camera de gardă a fost evacuată din cauza aerului irespirabil. Timp de o oră, activitatea medicilor a fost blocată. "Puteau să moară oameni" a declarat managerul unităţii medicale. Atenţie, imagini care vă pot afecta emoţional.

La secţia de primiri urgenţe, mai mulţi pacienţi aşteaptă să intre la consultaţie. Părea o zi obişnuită la Spitalul Judeţean din Buzău. Însă, în doar câteva secunde, haosul se instalează. Iar camerele de supraveghere surpind scene violente, la care asistă mai mulţi copii.

Două familii pornesc bătaia generală. O mamă care este lovită de un bărbat cu pumnul în faţă scoate din geantă un spray lacrimogen. În sala de aşteptare plină cu bolnavi, copii şi asistente, goleşte recipientul.

Încăierarea continuă, în timp ce personalul medical evacuează pacienţi intoxicaţi. Opt paznici se aflau în spital în momentul respectiv. În imagini însă, apare doar unul. Depăşit de situaţie, omul cheamă întăriri prin telefon.

Cei doi părinţi care au declanşat scandalul au fost duşi la secţie pentru audieri. Femeia care a pulverizat gazul lacrimogen are o explicaţie surprinzătoare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O ceartă între copii a pornit războiul dintre familii. Cu câteva ore înainte, mama surprinsă în imagini l-ar fi atacat pe colegul fiului ei chiar în stradă.

Copiii celor doi părinţi implicaţi în bătaie au acum nevoie de consiliere psihologică. Şi Protecţia Copilului a început o anchetă.

Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru folosirea fără drept a unor obiecte periculoase. Astăzi, copilul femeii agresive nu s-a mai întors la şcoală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Primele explicații ale femeii care a golit un spray lacrimogen, în spitalul din Buzău: "După ce eşti lovit cu pumnul în faţă, cred că dai cu spray oriunde"