Antena Meniu Search
x

Video Explicațiile năucitoare ale bărbatului din Satu Mare care și-a bătut copiii: susţine că a vrut cu disperare să-și salveze iubita

Un tată din judeţul Satu Mare s-a filmat în timp ce îşi agresa propriii copii, o fetiţă de doar şapte luni şi un băieţel de mai puţin de doi ani. Bărbatul susţine că a fost o măsură disperată ca să o scoată pe mama minorilor din mâinile unor proxeneţi albanezi. Vecinii au altă variantă: totul a fost un şantaj pentru bani. Tatăl de 22 de ani a fost reţinut. Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 01.07.2022, 20:59

Vezi și

Afirmaţii dureroase şi lovituri repetate sunt surprinse în filmuleţul de doar câteva secunde pe care tatăl l-a făcut ca dovadă că îşi agresează propriii copii. Potrivit martorului care a trimis imaginile pe Fii Observator, individul s-ar fi răzbunat pe fetiţa de doar şapte luni şi băiatul de un an şi 7 luni pentru că mama acestora, o tânără de 20 de ani plecată la muncă în Marea Britanie, nu ar fi făcut suficienţi bani.

Vecină: Cu droguri, cu de astea se ocupa el. Şi l-a lăsat, de vreo lună şi ceva.

Ieri, poliţiştii din Satu Mare s-au autosesizat şi au deschis un dosar penal pentru violenţă în familie şi loviri sau alte violenţe.

Cadina Ținca, purtător de cuvânt IPJ Satu Mare: Faţă de bărbat s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Pe acelaşi subiect

Explicații uluitoare ale bărbatului din Satu Mare, după ce și-a bătut copiii

Înainte să fie încătuşat, printr-un mesaj trimis presei locale din Satu Mare, tatăl a expus însă o altă variantă.

Mama copiilor ar fi fost victima unor proxeneţi albanezi din Marea Britanie, iar agresarea minorilor ar fi fost singura soluţie ca să o scoată din mâinile lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Minorii au fost expertizaţi la medicină legală. Pe corpurile lor nu s-au găsit urme de violenţă. Protecţia Copilului Satu Mare a dispus însă imediat plasarea în regim de urgenţă.

Mihaela Bonea, DGASPC Satu Mare: Deocamdată, copiii vor rămâne la asistentul maternal. Vom vedea pe parcurs dacă aceşti copii vor reveni sau nu în familie.

Mama copiilor bătuți s-a întors aseară în ţară

Tânăra va fi consiliată de specialiştii Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

"Prietena mea a fost la muncă în Anglia, nu a mers şi au dat-o afară. Avea o prietenă în Anglia şi aceasta a sărit în ajutorul ei, dar de fapt a dus-o la produs şi a fost obligată de albanezi să face chestia asta. Ea nu a putut să-mi zică asta pentru că tot timpul era cineva lângă ea şi noi am stabilit că, în caz de probleme, dacă le fac ceva copiilor vine acasă. Aşa că am apelat la metoda asta şi am descoperit că este ţinută cu forţa acolo", susține bărbatul care și-a bătut copiii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Explicațiile năucitoare ale bărbatului din Satu Mare care și-a bătut copiii: susţine că a vrut cu disperare să-și salveze iubita