Antena Meniu Search
x

Explozia din Crevedia: "Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară". Mesajul tulburător al Alexandrei, supravieţuitoare a tragediei de la Colectiv

Explozia din Crevedia. Alexandra Furnea, una din supraviețuitorii tragediei din Colectiv, le-a transmis autorităților un mesaj cu adevărat tulburător, pe pagina de Facebook. Trecută prin infern, cere autorităților române să le ofere celor care au suferit arsuri în urma exploziilor de la Crevedia ”şansa” refuzată celor din Colectiv. "Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară", sunt cuvintele tinerei.

de Redactia Observator

la 27.08.2023, 12:43

”Să nu credeţi vreo clipă că acum avem tot ce ne trebuie. Nu avem. Spitalele tot nepregătite sunt, iar nosocomialele continuă să ucidă. Dragi autorităţi, stimaţi miniştri, daţi-le marilor arşi de la Crevedia şansa pe care ne-aţi refuzat-o nouă. Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară, ca să ascundeţi neputinţele sistemului medical, devastat de corupţie, şi ca să vă protejaţi funcţiile. Transferaţi-i în străinătate acum, nu peste o săptămână”, a arătat Alexandra Furnea, într-o postare pe Facebook.

Mesaj tulburător postat de supraviețuitoarea din Colectiv

Ea a cerut autorităţilor să dovedească faptul că s-a învăţat ceva după incendiul de la Colectiv.

”Cerşiţi, dacă este necesar, locuri. Imploraţi-i să ne primească răniţii. Dovediţi că România a învăţat ceva din Colectiv”, a adăugat ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozia din Crevedia: "Nu îi lăsaţi şi pe ei să moară". Mesajul tulburător al Alexandrei, supravieţuitoare a tragediei de la Colectiv