Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Explozie într-un bloc din Iaşi. Trei victime, printre care şi un copil, duse de urgenţă la spital (Video)

Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital, după o explozie într-un bloc din Iaşi.

de Redactia Observator

la 13.02.2018 , 11:23

Explozie într-un bloc din Iaşi. Trei victime, printre care şi un copil - Atentie Politia Iasi

Trei persoane, printre care un copil, au ajuns la spital, după o explozie într-un bloc din Iaşi care a avut loc într-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, Silvia Bolohan, explozia a fost cauzată de o lampă de sudură. 

Trei persoane au ajuns la spital în urma deflagraţiei, printre care şi un copil.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Au fost trei victime. Un bărbat în vârstă de 43 de ani - care a suferit arsuri, a fost internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie - şi o femeie în vârstă de 48 de ani - care a suferit multiple contuzii din cauza suflului exploziei, un traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, contuzie de coloană în zona lombară, a fost internată în Clinica de Chirurgicală pentru supraveghere. A treia victimă este un băiat în vârstă de 13 ani, care a fost preluat de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Maria, cu diagnosticul 'atac de panică' ", a declarat Diana Cimpoieşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi. 

Sursa: Agerpres, Atentie Politie Iasi/ Facebook

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Iaşi. Trei victime, printre care şi un copil, duse de urgenţă la spital (Video)