Antena Meniu Search
x

Explozie într-un bloc din Deva. O femeie care a suferit arsuri a fost transportată la spital

O explozie s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc din Deva, o femeie de 86 de ani care a suferit arsuri fiind transportată la spital.

O explozie s-a produs, duminică dimineaţă, într-un bloc din Deva, o femeie de 86 de ani care a suferit arsuri fiind transportată la spital.

”Pompierii militari şi salvatorii Detaşamentului Deva intervin la o exlozie, neurmată de incendiu, produsă într-un apartament de pe strada Calea Zarandului. Echipajele, deplasate de urgenţă la locul producerii, au găsit în apartament o femeie în vârstă de 86 de ani ce prezenţă arsuri la nivelul mâinilor şi fetei. Femeia, conştientă şi cooperantă, a fost transportata la UPU Deva cu arsuri de gradul întâi pe membrele superioare şi faţă. Explozia minoră, ce a dislocat geamul balconului, nu a fost urmată de un incendiu”, transmite ISU Hunedoara. 

Experţi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii verifică dacă şi în ce grad a fost afectată structura de rezistenţă a imobilului. 

De asemenea, angajaţii companiei de gaz fac măsurători privind concentraţia gazelor şi spun că probabil explozia s-a produs ca urmare a acumulării gazului în locuinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Deva. O femeie care a suferit arsuri a fost transportată la spital