Antena Meniu Search
x

Video Explozie de culoare la Reşiţa. Sute de flori au fost scoase la vânzare, însă localnicii au rămas dezamăgiţi: "Cam scumpe"

Parcul Tricolorului din Reşiţa a fost o explozie de culoare, ieri, de Florii. Muşcatele, petuniile, azaleele, crăiţele, dar şi salvia, rozmarinul sau arbuştii ornamentali s-au găsit pe toate tarabele. Reşiţenii care au mers la târg au rămas însă doar cu un gust amar din cauza preţurilor mult prea ridicate.

de Redactia Observator

la 29.04.2024, 08:34

Vezi și

Cei care au ajuns în acest weekend în Parcul Tricolorului din Reşiţa s-au bucurat de miresmele plăcute. Sute de ghivece, cu flori cât mai viu colorate, şi-au aşteptat cumpărătorii. 

Localnică: Sunt frumoase, dar parcă în alţi ani erau mai diversificate, mai multe feluri de flori. Crăiţe aş fi vrut pentru că sunt mai multe culori şi rezistă şi la sol mai cu piatră.

Localnică: O muşcată roşie că de asta nu aveam. Şi buruienile îmi plac dacă sunt înflorite, toate florile îmi plac.

Oamenii s-au gândit de două ori înainte de a cumpăra

Însă, ce a fost bucuria privitorilor, s-a transformat rapid în dezamăgire. Preţurile mult prea piperate, i-au făcut pe oameni să se gândească de două ori înainte de a scoate bani din buzunar.

Localnică: Preţurile sunt mult mai mari faţă de alţi ani la orice. Totul e mai scump.

Localnică: Cam scumpe pentru buzunarele noastre.

Comercianții spun că prețurile nu au mai crescut

Comercianții, însă, spun că prețurile nu au mai crescut de doi sau chiar trei ani.

Comerciant: Din cauza că nu au bani, deci e slabă puterea de cumpărare. Preţurile sunt în urmă cu trei ani, aceleaşi preţuri.

Târgul îşi închide porţile pe data de 4 mai, iar comercianții speră ca vânzările să crească spre finalul săptămânii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mergeţi cu plăcere la job?

Observator » Evenimente » Explozie de culoare la Reşiţa. Sute de flori au fost scoase la vânzare, însă localnicii au rămas dezamăgiţi: "Cam scumpe"