Antena Meniu Search
x

Curs valutar

EXPLOZIE în zona Valea Cascadelor din București: 12 persoane au suferit arsuri, 9 fiind transportate la spital

O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică, în zona Valea Cascadelor din București, în incinta târgului de vechituri, în urma căreia 12 persoane s-au ales cu arsuri.

de Redactia Observator

la 05.06.2016 , 15:17

O explozie urmată de un incendiu a avut loc duminică, în zona Valea Cascadelor din București, în incinta târgului de vechituri, în urma căreia 12 persoane s-au ales cu arsuri.

În urma exploziei, nouă persoane au fost transportate la spitale din București. Conform DGPMB, patru persoane au fost duse la Spitalul Clinic de Urgență, una la Spitalul Universitar de Urgență, iar alte patru persoane la Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Duminică, prin apel unic de urgență 112, a fost sesizat faptul că pe bd. Timișoara 101-103, în târgul "Valea Cascadelor", din sectorul 6, s-a produs o explozie la o butelie în urma căreia mai multe persoane au fost rănite, informează Agerpres.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului s-au prezentat echipaje ale Secțiilor 21 și 25 Poliție, precum și echipaje SMURD.

Cele șapte victime ale exploziei prezintă arsuri între 20 și 60% din suprafața corpului, a declarat pentru Agerpres coordonatorul SMURD București, Bogdan Oprița.

"În urma exploziei au rezultat șapte victime cu arsuri cuprinse între 20 și 60% din suprafața corporală", a precizat medicul.

Potrivit acestuia, una dintre victime, în vârstă de 80 de ani, se află în stare foarte gravă, fiind intubată și ventilată mecanic.

Ulterior, reprezentanţii ISU a anunţat că punctul de vânzare de la târgul de vechituri din cartierul Militari, unde s-a produs explozia, nu se supune avizării autorizării din punct de vedere al securității la incendiu, au precizat duminică oficiali ai ISU.

Potrivit acestora, ''punctul de lucru'' reprezenta o auto-rulotă amenajată pentru producere și vânzare de produse.

''În spatele acesteia se găseau 4 butelii. Incendiul s-a produs în spatele rulotei și a cuprins cele patru butelii. Trei dintre ele au fost scoase din zona respectivă, iar a patra a explodat. Punctul de vânzare la care s-a produs explozia nu se supune avizării autorizării din punct de vedere al securității la incendiu'', au precizat oficialii citați.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » EXPLOZIE în zona Valea Cascadelor din București: 12 persoane au suferit arsuri, 9 fiind transportate la spital