Antena Meniu Search
x

Explozie într-un bloc din Craiova: o persoană a murit, iar alte 2 au ajuns la spital, după ce etajul 1 s-a prăbușit. A fost activat Planul Roşu de intervenţie

O explozie s-a produs, miercuri seara, la un bloc din Craiova. O parte a etajului 1 s-a prăbușit. Potrivit primelor informaţii, o femeie a murit, iar alte două persoane rănite au fost transportate la spital.

de Redactia Observator

la 17.04.2024, 22:46

Explozie într-un bloc din Craiova
Explozie într-un bloc din Craiova

Explozie la un bloc din Craiova. O explozie neurmată de incendiu s-a produs, miercuri seară, într-un bloc din municipiul Craiova, fiind activat Planul Roşu de Intervenţie.

Explozie într-un bloc din Craiova

"Explozie neurmată de incendiu la un bloc (P+1), din municipiul Craiova. În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului", anunță ISU Dolj.

La fața locului intervin o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând SAJ.

"Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. Misiunea este în dinamică", mai arată ISU Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Craiova: o persoană a murit, iar alte 2 au ajuns la spital, după ce etajul 1 s-a prăbușit. A fost activat Planul Roşu de intervenţie