Antena Meniu Search
x

Video Explozie puternică într-un apartament din Sighetu Marmaţiei. Bucăţi de sticlă şi ciment au ajuns în locul de joacă din faţa blocului

Un bărbat de 69 de ani a racordat greşit butelia la argaz, iar în momentul în care a aprins becul, s-a produs deflagraţia. Bucăţile de sticlă şi tencuială au căzut în faţa blocului, unde au distrus o maşină.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.05.2021, 08:41

Vezi și

Explozia a avut loc puţin după ora 21:00, în cartierul Independenţei, din Sighetu Marmaţiei. Speriaţi de bubuitura puternică, locatarii au ieşit buimaci în curtea blocului.

Suflul exploziei spart toate geamurile apartamentului situat la etajul al treilea şi a desprins tencuiala de pe pereţii exteriori. Bucăţile de sticlă  şi bucăţi de ciment au ajuns pe locul de joacă din faţa blocului. Doar o minune a făcut ca cei care se jucau la acea oră să scape teferi. Un autoturism parcat în zonă a fost făcut praf.

Bărbatul în apartamentul căruia a avut loc explozia locuia singur. Ieri seară a racordat butelia la aragaz, după care a mers în baie. La întoarcerea în bucătărie a aprins becul, moment în care s-a produs explozia.

Pe acelaşi subiect

Proprietarul apartamentului, dus la spital cu arsuri la mâini şi picioare

În urma deflagraţiei, proprietarul apartamentului a fost transportat la spital, cu arsuri pe faţă şi la nivelul membrelor inferioare şi superioare.

Echipa de la Inspectoratul de Stat în Construcții sosită la faţa locului a stabilit că structura de rezistenţă a blocului nu a fost afectată, iar locatarii s-au putut întoarce în locuinţele lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Explozie puternică într-un apartament din Sighetu Marmaţiei. Bucăţi de sticlă şi ciment au ajuns în locul de joacă din faţa blocului