Antena Meniu Search
x

Explozie uriaşă la un bloc din Bacău. Locatarii au fost evacuați de urgenţă, mai multe persoane sunt rănite!

Trei persoane au fost rănite, miercuri, după explozia unei butelii într-un bloc cu patru etaje din localitatea Moineşti, judeţul Bacău, două fiind transportate la spital, iar cea de-a treia fiind încă evaluată la faţa locului. Mai mulţi locatari au fost evacuaţi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), miercuri, s-a înregistrat o explozie la o butelie într-un apartament, dintr-un bloc de patru etaje din localitatea Moineşti, judeţul Bacău.

Deflagraţia s-a produs la parter şi a fost urmată de incendiu.

”În urma evenimentului, au rezultat două victime cu arsuri, care au fost transportate la spital. De asemenea, o a treia persoană se află în evaluare medicală la faţa locului”, au precizat reprezentanţii IGSU.

Potrivit acestora, până la transmiterea acestei ştiri, şase persoane au fost evacuate preventiv din bloc, urmând să fie efectuate verificari pentru a se stabili gradul de afectare a clădirii.

La faţa locului au fost trimise două echipaje de stingere, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj medical SAJ.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Explozie uriaşă la un bloc din Bacău. Locatarii au fost evacuați de urgenţă, mai multe persoane sunt rănite!