Explozie urmată de incendiu, la o casă din Câmpia Turzii. O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă

De Redactia Observator.
Publicat: 03.01.2021, 10:17.
Actualizat: 03.01.2021, 14:43

O explozie urmată de incendiu s-a produs, duminică dimineaţă, la o casă din Câmpia Turzii, iar pompierii au interveni cu mai multe autospeciale. În casă a fost găsită o femeie de 80 de ani decedată, iar un bărbat a fost rănit.

Trei autospeciale şi un echipaj SMURD au intervenit la fața locului

Trei autospeciale şi un echipaj SMURD au intervenit la fața locului

ISU Cluj

Incendiul a fost provocat de bărbatul de 50 de ani, fiul victimei, care a încercat să se sinucidă. În urma tentativei sale, peretele de la bucătărie, care comunica cu dormitorul, s-a prăbușit peste femeia de 80 de ani care a decedat.

Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite.

”Trei autospeciale şi un echipaj SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, au fost alertate pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit de pe strada Memorandumului din municipiul Câmpia Turzii. La faţa locului au fost dislocate şi o autospecială a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Câmpia Turzii şi un echipaj SAJ. Pompierii au găsit casa arzând generalizat, cu tavanul şi un perete prăbuşite”, au transmis, duminică, reprezentanţii ISU Cluj.

Aceştia au precizat că stingerea focarelor a fost realizată în aproximativ o oră de la primirea apelului de urgenţă, iar ulterior s-au desfăşurat operaţiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

”Din păcate, înăuntrul unei încăperi a fost găsit corpul unei femei, în vârstă de cca 80 de ani care prezenta traumatisme incompatibile cu viaţa. De asemenea, echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care prezenta arsuri la nivelul feţei şi care a fost transportat la spital”, a mai transmis ISU Cluj.

Pompierii au reuşit să limiteze propagarea incendiului la anexele şi casele aflate în proximitatea casei distruse de explozie şi incendiu.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.