Antena Meniu Search
x

Horoscop zodiacul chinezesc 2018. Cum va fi influenţată zodia ta de Anul Câinelui de Pământ

Horoscopul zodiacul chinezesc pentru 2018. Află cum va fi influenţată zodia ta de Anul Câinelui de Pământ, un simbol al protecției, siguranței și inteligenței.

În astrologia chinezească, 2018 va fi anul Câinelui de Pământ, un simbol al protecției, siguranței și inteligenței.

Anul Câinelui de Pământ, care va începe pe 16 februarie 2018, este asociat cu suişuri şi coborâşuri. Astfel, până pe 4 februarie 2019, ne așteaptă un an intens, palpitant, productiv, dar și epuizant. 

Potrivit zodiacului chinezesc 2018, Anul Câinelui de Pământ este un an bun pentru schimbări majore în viață (este timpul să te lași de fumat sau să-și schimbi orașul de rezidență), dar și pentru a da startul unor noi aventuri pe plan profesional.

Pe acelaşi subiect

Generozitatea și solidaritatea sunt cheia unui an reușit, atât in privința câștigurilor materiale, cât și a celor spirituale, deoarece dialogul și apropierea dintre oameni sunt valorile care trebuie să guverneze această perioadă.

Află care vor fi efectele asupra ta, în funcție de zodia în care te-ai născut:

Zodiac chinezesc 2018 Şobolan

Pentru Șobolan, va fi un an liniștit, un an în care vei simți nevoia să iei o pauză de la agitația care te-a caracterizat în ultimii ani. Nu asculta de acea voce interioară care îţi spune să vezi totul numai în negru. Priveşte viaţa cu mai multă seninătate şi vei realiza că, de fapt, nu ai absolut niciun motiv să te plângi sau să îţi faci griji. Apreciază tot ceea ce ai şi toate lucrurile bune care ţi se întâmplă!

Zodiac chinezesc 2018 Bivol

Pentru a amplifica influenţele celeste ale acestui an şi pentru a diminua impactul negativ, va fi în interesul tău să îţi faci un bilanţ al vieţii şi să începi să îţi faci planuri noi.

De fiecare dată când ai încredere în tine, norocul îţi va zâmbi. Nativii implicați într-o relație vor avea câteva perioade tensionate, pe care le vor depăși. Se anunță și schimbări în bine pe plan profesional.

Zodiac chinezesc 2018 Tigru

Tigrului îi va merge foarte bine, își va asuma noi proiecte. Anul nou chinezesc este deosebit de promiţător şi poţi reuşi în tot ce ţi-ai propus.

Cel mai bun sfat de care ar trebui să ţii cont este să ai încredere în tine. Pe plan sentimental însă nu trebuie să se aștepte la miracole, însă există șanse că mulți dintre nativii implicați în relații serioase să se căsătorească. 

Zodiac chinezesc 2018 Iepure

În general, perspectivele sunt pozitive. Cu toate acestea, anul va fi marcat de unele configuraţii tensionate.

Pentru a-ţi păstra liniştea, ar fi în interesul tău să adopţi un stil de viaţă echilibrat chiar de la începutul anului. Se anunță un an prosper, însă va trebui să muncești mult pentru a-ți duce la îndeplinire planurile.  

Zodiac chinezesc 2018 Dragon

Un an excelent din punct de vedere al sănătății. Pe plan sentimental, se anunță o perioadă benefică, atât pentru cei căsătoriți, cât și pentru cei singuri.  

Pe plan profesional, calităţile tale vor fi recunoscute de superiorii şi colegii tăi. Aşteaptă ca norocul să îţi zâmbească!

Zodiac chinezesc 2018 Şarpe

Evoluţia ta personală va fi ieşi în evidenţă în acest an. Vei descoperi lucruri noi care te interesează şi vei înţelege mai bine direcţia destinului tău. Beneficiile nu vor întârzia să apară.

În Anul Câinelui de Pământ, șerpii vor avea mai mult curaj și vor face eforturi să aibă succes.  

Zodiac chinezesc 2018 Cal

Anul viitor va fi unul plin de aventură, marcat de surprize importante. 

Acum, ca un nativ al acestui semn, te superi pe tot ce e neprevăzut. Cu toate acestea, va fi în interesul tău să acţionezi rapid dacă schimbările vin şi îţi tulbură programul în mediul profesional. Având în vedere configuraţiile astrale favorabile ale anului, astfel de modificări vor fi în beneficiul tău, cu condiţia să îţi asumi riscuri şi să spui da provocărilor.

Pentru celibatari există șanse serioase să își găsească jumătatea.  

Zodiac chinezesc 2018 Capra

Nici nu te mai bazezi foarte mult pe ajutorul celor din jur, ci pe forțele proprii. Astrele îţi promit un an plin de surprize plăcute, în special în carieră sau în viaţa ta socială.

Ai șanse considerabile să câștigi mai bine în 2018.  

Pentru a face faţă provocărilor anului şi pentru a profita la maximum de ele, va trebuie să te afli într-o formă bună. Un stil de viaţă stabil şi echilibrat, o dietă corectă şi o verificare medicală regulată se vor dovedi a fi cea mai bună metodă de apărare împotriva oricăror probleme de sănătate. 

Zodiac chinezesc 2018 Cocoş

Ai o mare dorință de schimbare, vrei ceva nou, fie că este vorba despre o mutare în altă țară ori de schimbarea job-ului.

Va fi în interesul tău să te gândeşti mai mult la alţi oameni. Fie că este vorba de carieră, dragoste sau viaţa de familie, nu lua nicio decizie fără a anticipa consecinţele lor asupra celor din jurul tău. Un câştig mare îţi va bate la usă dacă vei pune pe primul plan familia şi prietenii. 

Zodiac chinezesc 2018 Maimuţă

O să îți accepți greșelile din trecut și nu vei mai tolera persoane negative în jurul tău. În Anul Câinelui de Pământ, va trebui să depui eforturi măreţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti.

Schimbări importante pot avea loc acasă sau la locul de muncă, aşa că trebuie să fii pregătit. Dacă nu acţionezi cu panică, vei găsi soluţii şi vei trimfa în faţa dificultăţilor.

Ești preocupat de starea de sănătate, așa că o să ai mai multă grijă la alimentație.

Zodiac chinezesc 2018 Câine

Este posibil să ai parte de schimbări majore în viață. Nu ai de ce să te plângi în acest an nou chinezesc, pentru că vei avea parte de noroc în marea majoritate a sectoarelor vieţii tale.

Vei avea nevoie de răbdare şi tenacitate la locul de muncă. 

Zodiac chinezesc 2018 Porc

Anul Câinelui de Pământ va fi pentru zodia ta unul în care vei fi mai îngrijorat decât de obicei, te vei preocupa mai mult de starea de sănătate, dar și de proiecte noi.

După un an destul de haotic, vei începe să te simţi mai bine cu tine însăţi.

Cu toate acestea, mai ai multe lecţii de învăţat. Cu cât eşti mai dispus să îţi modifici planurile în ultimul moment, cu atât vei avea parte de mai multă plăcere în toate aspectele vieţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Horoscop zodiacul chinezesc 2018. Cum va fi influenţată zodia ta de Anul Câinelui de Pământ