Antena Meniu Search
x

Expoziție cu statui de ceară, în mărime naturală la Oradea.

30 de personalităţi din întreaga lume pot fi admirate, timp de trei săptămâni, la Oradea! Nu însă în carne şi oase, pentru că sunt figurine din ceară, în mărime naturală.

de Redactia Observator

la 04.11.2019, 17:15

Vezi și

30 de personalităţi din întreaga lume pot fi admirate, timp de trei săptămâni, la Oradea! Nu însă în carne şi oase, pentru că sunt figurine din ceară, în mărime naturală. Aparţin Muzeului din Varna şi au fost aduse de bulgari la noi în ţară, pentru că şi-au dat seama că turiştii români care ajung la ei sunt încântaţi să-şi facă fotografii alături de personalităţile din ceară.

Actori celebri ca Al Pacino, Robert De Niro sau Jim Carrey şi vedete din industria muzicii internaţionale precum Beyonce, dar şi din lumea sportului au putut fi văzuţi în acelaşi loc- într-un mall din Ordea.

Totul în cadrul unei expoziţii cu figuri de ceară, aduse din Bulgaria, de la Muzeul din Varna.

Figurinele de ceară ce reprezintă fidel imaginea unor personalităţi celebre sunt realizate în şase luni de zile, iar cea mai apreciată vedetă din ceară, mai ales de către cei mici este fotbaltistul portughez Cristiano Ronaldo.

Justin Bieber a fost printre preferaţii fetiţelor. Doamnele s-au pozat şi ele cu actorii de renume internaţional.

În mallul din Oradea au fost expuse 30 de figurine din ceară. Alături de Regele Mihai a fost aşezat Gică Hagi - supranumit „Regele" fotbalului românesc.

Nu au lipsit însă nici figurile politice emblematice. Nicolae Ceauşescu a fost pus lângă alţi trei dictatori celebri, Che Guevara, Fidel Castro şi Stalin.

Din expoziţie nu au lipsit nici sportivii români Ilie Năstase, Ion Țiriac și Simona Halep. Figurinele de ceară vor sta în mall-ul din Oradea timp de trei săptămâni. Intrarea la muzeu costă 20 de lei pentru adulţi, iar pentru copiii până în 6 ani este gratuit.

Timp trei săptămâni, oradenii au ocazia să se pozeze, într-un mall din oras cu vedete internaţionale, figuri politice care au făcut istorie sau cu sportivi celebri.

Sutele de vizitatori au putut observa de aproape trăsăturile idolului sau cât de înalt este pentru că toate vedetele au fost realizate în mărime naturală. Ba mai mult, parul folosit este unul natural iar ochii au fost realizati din proteze reale.

Dar și vedetele de la Hollywood ore un Justin Bieber, Enrique Iglesias, Beyonce sau Jim Carrey au mult succes, mai ales în rândul tinerilor. Intrarea la muzeu costă 20 de lei pentru adulţi, iar pentru copiii până în 6 ani este gratuit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Expoziție cu statui de ceară, în mărime naturală la Oradea.