Antena Meniu Search
x

Video "Fac parte dintr-o armată mai influentă decât NATO". Selly, discurs despre reţelele sociale la Summit-ul NATO Youth din Miami

Tineri din toată lumea au participat la NATO Youth Summit, un eveniment creat special pentru ei. Au avut ocazia să pună întrebări marilor oficiali, printre care s-a aflat şi Jens Stoltenberg. La Summit a fost şi Selly, care a ţinut un discurs despre influenţa reţelelor de socializare. 

de Redactia Observator

la 14.05.2024 , 07:36

Cea de-a patra ediţie a NATO Youth Summit a avut loc ieri şi a adunat tineri din mai multe ţări pentru a dezbate problemele globale de interes. Printre cei care au răspuns la întrebări a fost şi Secretarul General al Alianței Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg. Oficialul a vorbit despre provocările întâlnite de-a lungul carierei sale, cea mai mare fiind situaţia din Ucraina şi le-a oferit tinerilor prezenţi sfaturi pentru viitor. 

Sfaturi din partea Secretarului General al NATO

Jens Stoltenberg, secretar general NATO: În primul rând, este important să fii devotat, indiferent de ce faci şi să nu te gândeşti prea mult la următorul loc de muncă, ci la cel pe care îl ai deja şi să nu-ţi fie foarte frică de autorităţi şi şefi. 

Vezi și

Stoltenberg a dezvăluit şi lucruri mai puţin ştiute despre el şi a împărtăşit publicului adevărata profesie pe care voia să o urmeze.

Pe acelaşi subiect

Jens Stoltenberg, secretar general: Am fost politician când eram adolescent, pe la vârsta de 20 de ani, apoi am făcut parte din Partidul Social Democrat al Norvegiei şi apoi m-am decis să ies din politică şi să devin economist.  

Mesajul lui Selly de la Summit

Prezent la Summit a fost şi Selly, cunoscutul influencer, care a vorbit despre puterea reţelelor de socializare.

Selly: Eu fac parte dintr-o armată care este mai mare și mai influentă decât NATO. Vorbesc despre armata informaţiilor din epoca informației. Nu este vorba de un serviciu militar obligatoriu și cu toții am început să facem asta voluntar. Astăzi, această armată are mai mult de 5 miliarde de soldați în întreaga lume, adică toți cei cu acces la internet.

Selly a pus accentul şi pe modul negativ în care Internetul poate fi folosit. 

Selly: Conflictele militare din întreaga lume care se întâmplă în aceste zile sunt și mai periculoase datorită războiului informațional în care noi toţi putem fi folosiţi ca soldaţi. 

NATO Youth Summit a avut loc în Miami şi Stockholm. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiţi să consumaţi multivitamine, fără recomandarea medicului?
Observator » Evenimente » "Fac parte dintr-o armată mai influentă decât NATO". Selly, discurs despre reţelele sociale la Summit-ul NATO Youth din Miami