Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Facebook angajează români. Cum aplici pentru un job

Facebook a anunţat angajări pentru români, care să se alăture echipei de operaţiuni comunitare. Poziţia este cu normă întreagă şi presupune angajarea în echipa care monitorizeată conținutul raportat pentru potențiale abuzuri.

de Redactia Observator

la 30.07.2018 , 15:47

Anunţ de angajare pentru români la Facebook Facebook a anunţat angajări masive pentru români, care să se alăture echipei de operaţiuni comunitare. - Facebook / Observator.tv

Facebook a anunţat angajări pentru români, care să se alăture echipei de operaţiuni comunitare.

Poziţia este cu normă întreagă şi presupune angajarea în echipa care monitorizeată conținutul raportat pentru potențiale abuzuri.

Facebook angajează români pentru echipa de Operaţiuni Comunitare

Articolul continuă după reclamă

Facebook angajează români, specialişti care să se alăture echipei de operațiuni comunitare. Această poziție este cu normă întreagă, iar activitatea se va desfăşura în cadrul biroului din Dublin, Irlanda.

Pe acelaşi subiect

Echipa de Operațiuni Comunitare se ocupă cu siguranța, identificând și rezolvând încălcările Termenii şi Condiţiile Facebook. Accentul se va pune pe construirea implicării oamenilor pe Facebook, prin dezvoltarea unor soluții pentru problemele lor, prin analizarea modului în care aceștia interacționează cu diferitele caracteristici ale Facebook și reciproc și prin furnizarea de informații calitative și cantitative despre comportamentul de utilizare către restul companiei.

Facebook angajează români. Descrierea postului

Candidatul român va lucra cu echipa de pe piața românească, pentru a revizui conținutul raportat pentru potențiale abuzuri, pentru a rezolva problemele legate de contul de utilizator, şi pentru a îmbunătăți experiența, precum și pentru a rezolva probleme tematice.

Facebook angajează români care vor face parte dintr-o cultură de analiză bazată pe date, ajutând, de asemenea, la optimizarea și automatizarea proceselor, rezolvarea problemelor provocatoare și, cel mai important, contribuția la prevenirea acestora.

Facebook angajează români. Responsabilităţile candidatului

Angajatul român trebuie să răspundă la întrebările comunității cu înaltă calitate în exprimare, rapiditate, empatie și precizie.

Va investiga și rezolva problemele raportate pe Facebook, cum ar fi cererile de asistență în cont și rapoartele privind conținutul potențial abuziv.

Se va pune la curent cu produsele Facebook și cu standardele comunitare.

Va cunoaşte evenimentele în desfăşurare și va avea în vedere comportamentul tipic al utilizatorilor din România.

Va obţine informații statistice specifice regiunii, prin analiza cantitativă și calitativă a interacțiunilor utilizatorilor cu ajutorul serviciului Facebook şi Instagram, care va fi utilizat pentru a dezvolta modalități de a îmbunătăți sprijinul comunității acordat utilizatorilor din regiune.

Comunică informații despre regiune specifice produsului, creșterii și altor parteneri din cadrul companiei.

Furnizează în mod independent soluții pentru problemele cheie ale experienţei utilizatorului, prin soluționarea eficientă a problemelor și gestionarea proiectelor.

Afișează o părtinire puternică, demonstrând empatie pentru comunitate, în sprijinul misiunii Operațiunilor Comerciale.

Facebook angajează români. Condiţii minime

Orice român care doreşte să se angajeze în cadrul companiei Facebook, trebuie să îndeplinească următoarele minime condiţii: 

- studii de licență și / sau masterat sau experiență echivalentă (este preferată o disciplina matematică sau științifică)

- 2 ani de experiență profesională, de preferință cu accent pe inițiative analitice

- abilități analitice puternice și creative de rezolvare a problemelor

- experiența anterioară cu instrumente precum Excel și SQL sunt un plus

- abilitatea de a lucra independent în cadrul priorităților

- abilitatea de a evolua într-un mediu operațional în continuă schimbare și de a colabora eficient cu o varietate de indivizi și organizații interne

- abilități puternice de comunicare scrisă și verbală în limba engleză

 - aluență scrisă și conversativă în limba română

- demonstrarea legăturii permanente cu comunitatea din România și cunoașterea detaliată a culturii și a practicilor comune ale regiunii

Accesează Formularul de înscriere prin care Facebook angajează români.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Facebook angajează români. Cum aplici pentru un job