Antena Meniu Search
x

Video Factură de aproape un milion de lei la gaze primită de Teatrul Naţional din Bucureşti. E de opt ori mai mare decât în mod normal

Nu doar consumatorii casnici au probleme cu facturile uriaşe, ci şi instituţiile de cultură, bisericile, şcolile sau centrele de vaccinare. Toate se confruntă în această perioadă cu sume exorbitante şi de multe ori ridicole la consumul de gaze pe o singură lună.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 27.01.2022, 13:55

Vezi și

Pe adresa Teatrulului Naţional din Bucureşti a venit o factură de un milion de lei pe luna decembrie. Teatrul Naţional din Bucureşti are de plată, pentru consumul de gaze naturale pe luna decembrie 2021, o factură de 996.000 de lei, de 8 ori mai mult decât în mod normal. Asta, în condiţiile în care consumul a crescut cu doar 9% comparativ cu luna decembrie a anului 2020.

Un alt exemplu ar fi cel menţionat de preotul catolic Francisc Doboş care a prezentat factura de gaze aferentă lunii decembrie a Bisericii Franceze din Bucureşti. Aceasta e în valoare de 4.300 de lei. Un alt exemplu ar fi centrul de vaccinare din municipiul Motru, acolo unde factura a fost de 35.000 de lei şi unde edilul solicită DSP-ului să suspende activitatea centrului de vaccinare. În mod normal, factura era de 5.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Factură de aproape un milion de lei la gaze primită de Teatrul Naţional din Bucureşti. E de opt ori mai mare decât în mod normal