Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Familie întreagă din Bistriţa, găsită moartă în locuinţă, intoxicată cu monoxid de carbon: "S-au dus în Spania să facă ceva, acum totul s-a distrus"

Tragedie în Bistriţa, aseară! O familie întreagă a fost găsită fără suflare în propriul apartament după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon, emanat de centrala termică. Mirosul toxic s-a împrăştiat şi pe casa scării, iar vecinii au dat îngroziţi alarma. Pentru că riscul unei explozii era uriaş, pompierii au evacuat imediat blocul. Din păcate, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru cei doi soţi şi fiica lor în vârstă de 27 de ani. 

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 09:02

Alarma s-a dat la scurt timp după lăsarea serii, iar zeci de salvatori au început o misiune extrem de dificilă. Pentru a evita riscul unei explozii, pompierii au evacuat locatarii a 11 apartamente a acestui din Bistriţa.

"Aproximativ 20 de persoane au fost evacuate de pe casa scării sau s-au autoevacuat în condiţii de siguranţă", spune Marius Rus, purt.cuv. ISU Bistrița-Năsăud.

La etajul 1 al imobilului, doi soţi şi fiica lor de 27 de ani nu au mai reuşit să se salveze. Pompierii au făcut descoperirea macabră.

Vezi și

"L-a găsit în baie mort, nu ştiu ce s-a întâmplat. A murit şi copilul, au murit şi părinţii", povestesc vecinii. 

Pe acelaşi subiect

"Valorile indicate de detectorul de gaz erau foarte mari în apropierea apartamentului unde au fost găsite, din păcate, trei persoane fără semne vitale", spune Marius Rus, purt.cuv. ISU Bistrița-Năsăud.

Întreaga familie se stabilise în Spania, acolo unde lucra de ani de zile. Acum se aflau cu toţii în vacanţă în România. 

"S-au dus în Spania să facă ceva şi acum totul s-a distrus", spune un vecin.

Oamenii nu au bănuit nicio clipă că centrala lor termică are o problemă

"Am oprit gazul pentru siguranţă. Vom continua cu verificări în apartamente pentru a nu fi probleme. Vom vom dea drumul pe rând la furnizarea gazului", spune Cristian Dudașu, reprezentant companie de gaz.

Cu doar câteva ore înainte de producerea tragediei, o altă familie din bloc ar fi ajuns la urgenţe după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon. 

"Au mers în spital, amândoi şi nu ştiau de ce. Vecina l-a găsit pe vecinul pe vană căzut. Şi a zis să mergem la ambulanţă. Înainte a fost ea", spune un vecin. 

Deşi medicii au identificat atunci cauza, nimeni nu a luat nicio măsură. 

După ce echipajele au verificat fiecare locuinţă în parte, toţi locatarii s-au putut întorce în aparatmente. Poliţia a deschis o anchetă. Zdrobite de durere, rudele familiei decedate se pregătesc acum de înmormântare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Familie întreagă din Bistriţa, găsită moartă în locuinţă, intoxicată cu monoxid de carbon: "S-au dus în Spania să facă ceva, acum totul s-a distrus"