Antena Meniu Search
x

Tânăra acuzată că s-a folosit de banii unor copii bolnavi: 'Așa vrea mușchii mei să vă trimit câte o mie de euro'

Tânăra acuzată că s-a folosit de 40.000 de euro din donațiile pentru o fetiță cu leucemie a recunoscut că banii puteau fi trimiși din Italia direct către familia Adelinei.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 26.02.2019, 21:22

Tânăra acuzată că s-a folosit de banii din donațiile pentru o fetiță cu leucemie a recunoscut că putea trimite banii
Tânăra acuzată că s-a folosit de banii din donațiile pentru o fetiță cu leucemie a recunoscut că putea trimite banii - Facebook

Tânăra acuzată că s-a folosit de 40.000 de euro din donațiile pentru o fetiță cu leucemie a recunoscut că banii puteau fi trimiși din Italia direct către familia Adelinei.

Totuși, fata, care a suferit la rândul ei de leucemie, iar oamenii au donat pentru ea sânge și sume de bani, a preferat să transfere banii într-un cont personal deschis la o bancă din România.

Totul pentru a-i folosi drept patrimoniu pentru o fundație pe care are de gând să o deschidă pentru a ajuta și alți oameni bolnavi de leucemie sau cancer.

Pe acelaşi subiect

'Reporter: De acolo, din Italia, banii nu puteau fi transferați direct în conturile lor? (n.r. familiilor bolnavilor)

Florentina Gavrilă: Puteau fi transferați, dar a trebuit să merg la banca din Italia să îmi deblocheze banii'.

Anterior, tânăra din Constanța a explicat pentru Observator.TV că duminică a fost în Italia, la Milano, acolo unde a reușit să transfere banii în contul personal deschis la o bancă din România.

'Vă dau câte o mie de euro pentru că așa vrea mușchii mei'

Într-un videoclip postat pe Facebook, tânăra din Constanța a fost contactată de fratele lui Andrei Curcă, un tânăr de 19 ani care suferă de o formă agresivă de cancer pentru care fata a inițiat o strângere de fonduri pe rețeaua socială.

Fratele tânărului bolnav de cancer i-a cerut tinerei explicații despre motivul pentru care nu le-a trimis încă banii strânși din donațiile oamenilor.

'Fratele lui Andrei: Vreau să știu și eu motivul pentru care tu ții restul de bani la tine și nu vrei să îi transferi băiatului?

Florentina Gavrilă: Îi transfer acum. Dacă mă lăsați, îi transfer.

Fratele lui Andrei: Eu te las. Mai aștept până la ora 12.00. Încă 4.450 de euro băiatului.

Florentina Gavrilă: Voi m-ați denigrat pe Facebook și eu vă trimit câte o mie de euro în fiecare zi. Voi v-ați bătut joc de mine, de bunătatea mea, de viața mea și de reputația mea și eu vă trimit în fiecare zi câte o mie de euro. Pentru că așa vrea mușchii mei'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Tânăra acuzată că s-a folosit de banii unor copii bolnavi: 'Așa vrea mușchii mei să vă trimit câte o mie de euro'