Antena Meniu Search
x

Video Fata care s-a aruncat după o ceartă cu iubita ei, în stare critică. De la ce a pornit scandalul între cele două

Poveste de dragoste încheiată tragic! După o ceartă cu iubita, o tânără de 18 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare. În mod miraculos, a supravieţuit, dar este internată în stare gravă.

de Redactia Observator

la 24.11.2021, 19:50

Vezi și

Cele două fete locuiau în chirie într-un apartament de pe bulevardul Traian din Baia Mare alături de o prietenă. Una venise din judeţul Bistrița Năsăud, cealaltă din Cluj, în urmă cu aproximativ 6 luni. Nu se ştie de cât timp aveau şi o relaţie intimă. Cert e că, recent, tânăra de 18 ani și-ar fi exprimat dorința de a se muta acasă, la Colibița, iar iubita nu ar fi fost de acord.

De aici au pornit și certurile. Până aseară, când fata a decis să recurgă la un gest extrem. A profitat de faptul că a rămas singură în apartament, a închis ușa pe interior și mai apoi s-a aruncat de la balcon. 

Martor: A bătut vecinul la ușă zicea că a venit SMURD-ul să vină să o ia de acolo, pe când am deschis geamul am văzut-o căzută acolo, jos.

Fata s-a aruncat de la etajul opt

Pe acelaşi subiect

Martor: Am auzit buf. Acolo jos o picat. Acolo a venit SMURD-ul de acolo au tras-o niste oameni pe balcon, apoi a venit potera, nu am mai stat să mă uit

Fata a căzut pe prelata unui magazin situat la parterul blocului. Sosiți la fața locului, medicii au intrat prin apartamentul situat la etajul unu pentru a putea ajunge la victimă.

Vecină: Am întrebat ce s-a întâmplat și ele au zis că erau la magazin când s-a aruncat. După aceea au schimbat, au spus că ele erau în casă şi că fata care s-a aruncat a închis balconul şi aşa s-a aruncat. Acum nu știm.

Adolescenta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare, în stare gravă. Medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Oamenii legii vor să afle acum exact ce s-a întâmplat în apartament şi dacă a fost vorba despre o tentativă de crimă sau una de sinucidere. 

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru lămurirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului.

Până atunci cazul este cercetat sub săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Fata care s-a aruncat după o ceartă cu iubita ei, în stare critică. De la ce a pornit scandalul între cele două