Antena Meniu Search
x

Video Ce l-a împins pe tânărul de 28 de ani în saltul fatal de la etajul 10. I-a bătut pe soții care îl primiseră de milă în gazdă

Au vrut să facă o faptă bună şi au ajuns martori la o tragedie. Doi soţi au fost bătuţi şi daţi afară din casă de un bărbat pe care-l primiseră de milă în gazdă. Nici mascaţii n-au reuşit să-l liniştească pe agresorul care, în cele din urmă, a dat foc la apartament. În încercarea de a se salva din flăcări, bărbatul s-a aruncat de la etajul zece.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.11.2021, 19:38

Vezi și

A fost momentul în care bărbatul de 28 de ani își pierde echilibrul și cade în gol de la etajul 10 al blocului. Cunoscut cu probleme psihice, era ținut în gazdă și îngrijit de doi soți care locuiau în Sectorul 3 al Capitalei. 

Un conflict ar fi pornit, noaptea trecută, când cei doi proprietari au fost bătuți de bărbat și dați afară din propria casă. Vecinii au fost cei ce care au alertat poliţia.

Vecin: ”Cineva a vrut să facă o faptă bună pentru el, să îl aducă la București. Proprietarul era aseară bandajat la cap, cred că a încercat să îl oprească”.

Vecin: ”A bătut-o pe proprietară, am văzut că primea îngrijirile în salvare”.

Pe acelaşi subiect

Mascații încercau să intre în apartament, când tânărul stătea agățat de balcon

Parcarea blocului se umple rapid de mașini ale forțelor de ordine. Inclusiv trupele speciale ale poliției sunt trimise pentru a-l potoli pe agresor.

Bogdan Dinu, reporter Observator: ”Când au ajuns polițiștii, bărbatul a început să arunce cu obiectele pe care le avea în casă pentru a-i alunga pe aceștia. O parte dintre obiecte au rămas suspendate în copacul din fața blocului”.

Vecin: ”M-am trezit din somn, am auzit bubuituri. A aruncat cu borcane, cu sticle, a spart șase mașini”.

În timp ce câțiva mascați încearcă să intre în apartament, un incendiu cuprinde întreaga locuință.

Vecin: ”Au încercat mascații să intre peste el, apartamentul ardea”.

Tânărul de 28 de ani a căzut în gol sub privirile vecinilor înspăimântați

Flăcările se extind incontrolabil. În încercarea de a scăpa, se baricadează pe marginea ferestrei, sub privirile îngrozite ale vecinilor. În scurt timp, se dezechilibrează și cade în gol mai bine de 30 de metri.

Vecin: ”A încercat să se arunce cumva de la 10 la etajul 9, nu a reușit să se prindă și a căzut în gol”.

Bărbatul fost preluat de echipajele de prim ajutor și transportat la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, astfel că a murit la scurt timp. Cazul a fost preluat de polițiștii de la Morți Suspecte, sub supravegherea procurorilor de la Parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Ce l-a împins pe tânărul de 28 de ani în saltul fatal de la etajul 10. I-a bătut pe soții care îl primiseră de milă în gazdă