Antena Meniu Search
x

Ea este fata care i-a luat viaţa Denisei în Spania: "Te voi ucide, este foarte uşor să omori pe cineva", a fost mesajul criminalei

O româncă de 17 ani a fost ucisă cu brutalitate în Spania. O poveste de iubire complicată s-a sfârşit cu o crimă. Denisa a fost înjunghiată de o tânără de 19 ani, iubita fostului ei partener. Şocant este că părinţii adolescentei românce ştiau că fiica lor primea mesaje de ameninţare.

Vezi și

O româncă de 17 ani a fost ucisă cu brutalitate în Spania. O poveste de iubire complicată s-a sfârşit cu o crimă. Denisa a fost înjunghiată de o tânără de 19 ani, iubita fostului ei partener. Şocant este că părinţii adolescentei românce ştiau că fiica lor primea mesaje de ameninţare. Au crezut însă că este o simplă ceartă şi nu au făcut plângere la poliţie.Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Ultimele amintiri pe care părinţii Denisei le mai au cu fiica lor sunt nişte poze. A fost o tragedie anunţată. Adolescenta primea mesaje de ameninţare.

Îi spunea că va prinde momentul când va fi singură şi o va înjunghia. Spunea că nu va da greş: o va ucide, a mărturisit mama Denisei 

În faţa camerelor de filmat, părinţii Denisei îşi înfruntă durerea şi remuşcările. Fiica lor le-a arătat mesajele primite de la tânăra de 19 ani, dar cu toţii au ignorat avertismentele. 

"Voi plăti pe cineva să te omoare!", este unul dintre mesajele primite de tânără.

Daniela, mama Denisei: A făcut exact ce a spus în mesaj. Când a rămas singură, a înjunghiat-o şi nu a încetat să o înjunghie până când nu a fost sigură că va muri. 

Războiul dintre cele două fete dura de câteva luni. Românca ar fi acuzat-o pe cea care i-a luat viaţa că este dependentă de droguri. Duminică, Denisa a fost atacată cu o brutalitate extremă. 

Fata mea vorbea la telefon cu o prietenă, când cineva a sunat la uşă. Fata a deschis uşa, iar prietena a auzit când a fost ucisă, a povestit tatăl tinerei.

Prietenii şi apropiaţii Denisei sunt în stare de şoc. Clubul la care adolescenta a practicat gimnastică ritmică, în Spania, a postat un mesaj emoţionant de condoleanţe. 

Moartea fetei este intens comentată şi de membrii comunităţii româneşti din Spania.  

Părinţii fetei fac, însă, apel la înţelegere. 

Daniela, mama Denisei: Este o tragedie pentru noi, dar şi pentru părinţii acelei fete care este arestată.  

Când mi-a zis de ameninţări, am întrebat-o dacă vrea să mă duc eu să vorbesc cu fata sau cu tatăl ei, pentru că îmi spusese că tatăl fetei lucreaza în Garda Civilă. Atunci fata mea mi-a spus să o las, că fata aia e nebună, ca spune prostii, că sunt numai cuvinte, explică tatăl Denisei.

Tânăra de 19 ani a fost arestată. Potrivit anchetatorilor, ar exista şi o a doua persoană care ar fi fost văzută fugind de la locul crimei. Agenţii încearcă, acum, să o identifice.

Săptămâna trecută o altă româncă a fost ucisă în stil mafiot în Spania. Avea 28 de ani a fost împuşcată în faţa blocului în care locuia cu sora şi cu tatăl ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Ea este fata care i-a luat viaţa Denisei în Spania: "Te voi ucide, este foarte uşor să omori pe cineva", a fost mesajul criminalei