Antena Meniu Search
x

Video Fată de 12 ani, la un pas să fie călcată de un tramvai, în Timișoara. A scăpat ca prin minune

O fată de 12 ani a fost la un pas să fie călcată de un tramvai, în Timișoara, după ce a luat-o la goană pe trecerea de pietoni fără a se asigura. Doar norocul a făcut ca adolescenta să scape de roțile mastodontului și de un sfârșit cumplit.

de Redactia Observator

la 12.06.2024 , 16:07

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate observa cum fata o ia la fugă pe trecerea de pietoni și nu se asigură atunci când traversează și liniile de tramvai. Abia atunci când mastodontul de fier o izbește înțelege gravitatea situației și face tot posibilul pentru a nu pica sub roți. Din fericire, tânăra s-a ales doar cu o sperietură serioasă. Consecințele puteau fi dramatice.

Poliția din Timișoara s-a sesizat din oficiu

"Un bărbat, în vârstă de 51 de ani, a condus un tramvai pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, iar la intersecția cu strada Transilvania a acroșat o minoră, în vârstă de 12 de ani. În urma evenimentului minora nu a suferit vătămări, nefiind transportată la spital. Conducătorul tramvaiului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Timiș.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi folosit aerul condiţionat zilnic în ultima perioadă?
Observator » Evenimente » Fată de 12 ani, la un pas să fie călcată de un tramvai, în Timișoara. A scăpat ca prin minune