Antena Meniu Search
x

Fată de 14 ani, violată de un tânăr de 20 de ani pe un câmp din Dolj. Băiatul va sta 30 de zile în arestul poliţiei

Un tânăr de 20 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că a violat o fată în vârstă de 14 ani.

de Redactia Observator

la 17.03.2024, 11:19

Fată de 14 ani, violată de un tânăr de 20 de ani pe un câmp din Dolj. Băiatul va sta 30 de zile în arestul poliţiei
Fată de 14 ani, violată de un tânăr de 20 de ani pe un câmp din Dolj. Băiatul va sta 30 de zile în arestul poliţiei - Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un tânăr de 20 de ani din comuna Valea Stanciului este cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol.  

“În cursul zilei de 15 martie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 56 de ani, din comuna Dobreşti, cu privire la faptul că, la data de 14 martie, nepoata sa minoră de 14 ani ar fi victima infracţiunii de viol. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că tânărul de 20 de ani ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora de 14 ani, pe un teren extravilan din comuna Valea Stanciului”, au precizat poliţiştii. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Judecătoriei Segarcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fată de 14 ani, violată de un tânăr de 20 de ani pe un câmp din Dolj. Băiatul va sta 30 de zile în arestul poliţiei