Antena Meniu Search
x

Fată de 16 ani, salvată în ultima clipă, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. "Tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze"

O adolescentă din Botoşani, în vârstă de 16 ani, a fost salvată în ultima clipă de la o moarte cumplită. Tânăra a încercat să se arunce, în seara de marţi, de pe acoperişul unui complex comercial din oraş, dar a fost salvată în ultimul moment de o poliţistă locală. Ulterior, minora a povestit că ar fi recurs la gestul extrem pentru a atrage un semnal de alarmă, din cauza tatălui vitreg care i-ar fi făcut propuneri indecente, potrivit Monitorului de Botoşani.

de Redactia Observator

la 11.01.2023, 16:32

Sinucidere Botoşani
Adolescenta a încercat să se arunce în gol de pe mall-ul din Botoșani - Monitorul de Botoşani

O adolescentă, în vârstă de 16 ani, a fost salvată în ultima clipă de la o moarte cumplită. Tânăra a vrut să se arunce de la etaj, la mall, dar a fost salvată în ultima clipă de o poliţistă locală.

Întâmplarea a avut loc marţi, chiar la Uvertura Mall din municipiu. Tânăra a ieşit în parcarea aflată la ultimul etal al clădirii şi s-a urcat pe balustrada din beton a clădirii. Aceasta a fost, însă, văzută de către o femeie care a alertat poliţista locală ce se ocupă de paza Serviciului de Evidență a Persoanei aflat la mall. Poliţista a mers imediat să verifice.

“A vrut să se arunce de pe terasă. Am venit lângă ea, m-am apropiat, am încercat să glumesc, nu știam cum o să reacționeze. Apoi, în următoarele secunde m-am dus, am luat-o în brațe și am tras-o jos. Stătea cu fața spre stradă, stătea efectiv pe fund”, a spus Maria Avătămăniței. Fata i-a spus poliţistei că a încercat să recurgă la acest gest cumplit din cauza chinurilor pe care le trăieşte în familie. 

"Tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze"

Pe acelaşi subiect

"A zis că are niște probleme, mama ei nu o înțelege, tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze, iar mama nu o crede. Ea spune că are și niște sms-uri în telefonul ei personal, dar avea telefonul închis. I-am propus să mergem sus să încărcăm telefonul, dar nu a vrut. (…) Eu eram în timpul programul, m-a anunțat o colegă. Am venit încet către ea, când am ajuns mai era o doamnă care discuta cu ea, și i-am făcut semn să-i distragă atenția pentru că nu știam cum va reacționa la uniformă, poate ar mai fi avut probleme cu poliția. Îmi era frică să nu se arunce. Era înghețată de frig, speriată și plângea pentru că nu am lăsat-o", a mai spus Maria Avătămăniței.

După ce a reuşit să o dea jos pe fată, poliţista a sunat imediat la 112. "După ce-am mai stat de vorbă cu ea, am sunat la serviciul 112, am anunțat ce s-a întâmplat și au venit și au luat-o”, a declarat poliţista. În scurt timp la faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. După ce i-au acordat primele îngrijiri, cadrele medicale au transportat-o pe fată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean.

În urma apelului la 112, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a demarat o anchetă. "Referitor la incidentul cu minora de la Uvertura Mall, am fost sesizați cu privire la acesta, nu au fost constatate infracțiuni legate de situatia semnalata la mall, cazul a fost preluat de Spitalul de pediatrie pentru investigatii specifice, cu sesizarea DGASPC. Cazul rămâne în atenția IPJ Botoșani pentru monitorizare", a precizat comisar-șef de poliție Anca Silion, din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Fată de 16 ani, salvată în ultima clipă, după ce a încercat să se arunce de pe mall-ul din Botoșani. "Tatăl vitreg ar fi încercat să o violeze"