Antena Meniu Search
x

Video Fata de 17 ani bătută, violată şi abandonată lângă gara din Câmpia Turzii mergea la un majorat când i-a luat urma agresorul. "A lăsat bicicleta, s-a luat după ea"

Caz şocant în Câmpia Turzii. O tânără de 17 ani a fost bătută, violată şi apoi abandonată lângă o cale ferată, aproape de gară. Fata şi-a revenit abia după o oră şi a sunat la 112. Poliţiştii au deja un suspect pe care l-au audiat. Duminică, a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 10.09.2023, 19:40

Vezi și

Aseară, în jurul orei 20:30, adolescenta de 17 ani mergea singură spre un majorat. Ca să ajungă mai repede, a ales o scurtătură. Urma să traverseze o cale ferată când un bărbat s-a năpustit asupra ei. 

Bătută şi violată în zona căii ferate

"Individul a urmărit-o pe adolescentă până în acest loc, la aproximativ 200 metri de gară, unde nu există niciun stâlp de iluminat. A lovit-o şi a ameninţat-o cu un cuţit, iar după ce a violat-o, a abandonat-o pe marginea căii ferate", transmite Alex Prunean, reporter Observator.

"Din ce am înţeles, individul acesta ar fi observat-o că ea s-a angajat să treacă calea ferată. Era, din ce am auzit, cu bicicleta (agresorul - n.r.), a lăsat bicicleta şi s-a luat după ea. A ameninţat-o că dacă strigă sau încearcă să lovească sau din astea chiar o omoară", spune un apropiat al victimei.

Pe acelaşi subiect

Fata a mai avut putere să sune la 112

Adolescenta a agonizat mai bine de o oră. După ce s-a dezmeticit şi a realizat ce i s-a întâmplat, a sunat la 112. 

"Medicii de la spitalul din Câmpia Turzii i-au îngrijit rănile şi au ţinut-o sub supraveghere până în zorii zilei. Au fost uimiţi şi ei de brutalităţile la care a fost supusă fata şi i-au recomandat să meargă şi la un medic legist pentru a confirma legal actele de violenţă", mai spune Alex Prunean, reporter Observator.

Cine ar fi agresorul fetei

Poliţiştii au adunat probe şi au audiat deja un suspect: un individ de 40 de ani care a fost surprins de camerele de supraveghere din gară, la o oră după atac. Acesta ar fi angajat la Domeniul Public Câmpia Turzii, companie care face lucrări de întreţinere şi reparaţii de drumuri şi spaţii verzi.

Oamenii care locuiesc aproape de gară spun că zona e primejdioasă după ce apune soarele. "Becuri nimic, câini. E şi scurtătură şi e şi frecventabilă partea asta. Sunt oamenii străzii, aici unde avem staţia, e restaurant, drogaţi, ies pe afară", se plânge o localnică. "Aici, în zonă, este iluminată, dar mai încolo, cum sunt pomii, nu mai este", spune altcineva. 

Violatorul riscă până la 12 ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Fata de 17 ani bătută, violată şi abandonată lângă gara din Câmpia Turzii mergea la un majorat când i-a luat urma agresorul. "A lăsat bicicleta, s-a luat după ea"