Antena Meniu Search
x

Video Fata dispărută în Sighet și găsită după 7 zile ar fi fost sechestrată. Copila a sărit în brațele polițistului când l-a văzut

Căutări disperate cu deznodământ fericit. Fata de 13 ani dispărută în Sighetu Marmaţiei a fost găsită după o săptămână. Un poliţist local a descoperit-o întâmplător într-o clădire rău famată din centrul oraşului. Acolo, adolescenta ar fi fost ţinută captivă de un individ cu antecedente, bănuiesc autorităţile. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 13.11.2023, 19:00

Vezi și

Fata în vârstă de 13 ani este internată, momentan, la Spitalul municipal din Sighetu Marmației, acolo unde medicii o vor supune mai multor investigații. 

Bărbatul în vârstă de 34 de ani, care ar fi ținut-o captivă pe copilă, a fost ridicat din acea locație, încătușat și dus la audieri. Polițiștii vor să afle dacă fata a fost ținută în acel imobil împotriva voinței sale sau dacă a stat acolo pentru că așa și-a dorit. 

Fata a sărit în brațele polițistului și a început să plângă

Fata în vârstă de 13 ani a fost găsită azi dimineață de șeful Poliției Locale din Sighetu Marmației. Acesta a primit o informație de la un cetățean cum că în acea zonă s-ar afla copila și, fără să stea pe gânduri, civil și neînsoțit de colegii săi, a intrat în acea curte, unde sunt mai multe locuințe sociale.

S-a întâlnit cu bărbatul de 34 de ani, pe care l-a întebat despre fată. Sub pretextul că va face mai multe verificări, individul a fost convins de către polițist să îi deschidă ușa, iar în acel moment a văzut-o pe copilă stând pe o saltea, pe jos.

În acel moment, fata a sărit în brațele polițistului și a început să plângă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fata dispărută în Sighet și găsită după 7 zile ar fi fost sechestrată. Copila a sărit în brațele polițistului când l-a văzut