Antena Meniu Search
x

Fata din Ploieşti, bătută şi umilită de iubit, împlineşte astăzi 18 ani

Fata din Ploieşti, bătută şi umilită de iubit, împlineşte astăzi 18 ani. După ce a trecut prin momente de coşmar din cauza iubitului în vârstă de 20 de ani, tânăra s-a întors acasă, în judeţul Buzău.

Fata din Ploieşti, bătută şi umilită de iubit, împlineşte astăzi 18 ani. După ce a trecut prin momente de coşmar din cauza iubitului în vârstă de 20 de ani, tânăra s-a întors acasă, în judeţul Buzău.

Fata într-o localitate din judeţul Buzău, iar după ce iubitul ei care a torturat-o a fost reţinut de Poliţie, s-a întors acasă.

Ea împlineşte astăzi 18 ani şi s-a întors acasă, fiind îngrijită de mama ei.

Pe acelaşi subiect

Potrivit vecinilor şi cunoştinţelor, atât fata, cât şi iubitul ei, sunt consumatori de substanţe etnobotanice.

Agresorul fetei a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de violenţă în familie şi violarea vieţii private, iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Fata din Ploieşti, bătută de iubit, împlineşte astăzi 18 ani

Fată bătută şi supusă la umilinţe de neimaginat în Ploieşti

Fata a fost supusă unor umilinţe de neimaginat de către iubitul ei. De fiecare dată când o bătea, tânărul obişnuia să filmeze episoadele violente.

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap.

Tânăra îl imploră pe iubitul ei să o lase în pace şi să nu o mai lovească, însă acesta se apropie de ea şi îi sparge un pahar în cap.

Într-un alt clip video, agresorul o filmează pe fată în timp ce aceasta se află în cada din baie şi încearcă să îşi pună capăt zilelor.

Conform unor vecini, tânărul care şi-a bătut iubita locuieşte singur într-un bloc din Ploieşti, tatăl lui fiind într-o închisoare din Italia, iar de mama băiatului nu ştie nimeni nimic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Fata din Ploieşti, bătută şi umilită de iubit, împlineşte astăzi 18 ani