Antena Meniu Search
x

Fată din Râmnicu Vâlcea fură bani şi aur din casă, după ce i-a trimis iubitului poze indecente

O fată din Râmnicu Vâlcea a furat bani şi aur din casa părinţilor pentru a-l plăti pe iubitul ei care o şantaja cu poze indecente. Tânărul a fost condamnat, însă nu va face nicio zi de închisoare.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 22.02.2019, 11:32

Fată din Râmnicu Vâlcea fură bani şi aur din casă, după ce i-a trimis iubitului poze indecente
Fată din Râmnicu Vâlcea fură bani şi aur din casă, după ce i-a trimis iubitului poze indecente - Arhivă

O fată din Râmnicu Vâlcea a furat bani şi aur din casa părinţilor pentru a-l plăti pe iubitul ei care o şantaja cu poze indecente. Tânărul a fost condamnat, însă nu va face nicio zi de închisoare.

Povestea tristă a fetei din Râmnicu Vâlcea a început în luna mai a anului trecut, atunci când tânăra a început o relaţie cu un băiat din oraş.

Roberto-Ioan Pletea a cunoscut-o pe fată pe Facebook şi după câteva luni în care au purtat discuţii, cei doi şi-au dat întâlnire şi au început o relaţie.

La un moment dat, în timp ce erau împreună, tânărul i-a cerut fetei să îi trimită poze indecente, iar aceasta a acceptat.

Pe acelaşi subiect

După acest episod, coşmarul fetei a început.

A furat din casă pentru ca pozele indecente să nu ajungă la părinţi

Tânărul a început să o şantajeze pentru a nu pune pozele pe reţele sociale şi pentru a nu le trimite părinţilor.

Astfel, de frică, fata a început să îi dea băiatului diverse sume de bani, iar când pretenţiile acestuia au crescut a început să fure din casă.

Aşa a ajuns să fure de la părinţi aproximativ 5.000 de euro şi bijuterii din aur. Atunci când au realizat că propria fiică le fură banii, părinţii copilei au luat-o la întrebări şi aşa au aflat întreaga poveste.

Drept urmare, părinţii au mers la Poliţie şi au depus plângere împotriva iubitului şantajist.

În urmă cu câteva zile, Roberto-Ioan Pletea a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, interdicţia de a se apropia de fată, dar şi muncă în folosul comunităţii.

"Condamnă pe inculpatul Pletea Roberto-Ioan la 1 an şi 6 luni închisoare, pentru infracţiunea de şantaj în variantă agravantă şi în formă continuată. În baza art. 67 alin. 1 Cod penal; Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării pe o perioadă de 2 ani a următoarelor drepturi, prevăzute de art. 66 alin. (1) lit. n) şi o) din Codul penal: – dreptul de a comunica cu persoana vătămată, ori de a se apropia de aceasta, la mai puţin de 100 m. (lit. n); – dreptul de a se apropia de locuinţa şi şcoala persoanei vătămate la mai puţin de 100 m. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani", se arată în decizia instanţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Fată din Râmnicu Vâlcea fură bani şi aur din casă, după ce i-a trimis iubitului poze indecente