Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată a fost răpită pe o stradă din Caracal şi urcată într-o maşină

Poliţia din Caracal a intrat în alertă, astăzi, după ce o femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a văzut, pe o stradă din oraş, cum o fată a fost răpită şi urcată într-o maşină.

de Alin Tarnovschi

la 05.09.2019 , 16:17

O fată a fost răpită pe o stradă din Caracal şi urcată într-o maşină O fată a fost răpită pe o stradă din Caracal şi urcată într-o maşină - Profimedia Images / Ilustraţie

Poliţia din Caracal a intrat în alertă, astăzi, după ce o femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că a văzut, pe o stradă din oraş, cum o fată a fost răpită şi urcată într-o maşină.

Totul s-a întâmplat, astăzi, pe o stradă din Caracal. O femeie a observat mai mulţi bărbaţi care se certau cu o tânără de aproximativ 20 de ani.

La un moment dat, bărbaţii au luat-o pe fată şi au urcat-o cu forţa într-o maşină, iar apoi au fugit.

Articolul continuă după reclamă

"Astăzi, în jurul orei 12.50, o femeie din municipiul Caracal a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, faptul că o fată a fost luată cu forța de pe stradă și urcată într-un autoturism, care a plecat în direcția municipiului Slatina.

Pe acelaşi subiect

Imediat, polițiștii din cadrul I.P.J. Olt au desfășurat activități specifice, astfel încât, după aproximativ 10 minute, aceștia au identificat autoturismul în trafic, pe raza orașului Piatra Olt.

În urma verificărilor a reieșit faptul că în autoturism se aflau 3 bărbați, din județul Dolj și 2 femei, din județul Olt.

Una dintre femei a declarat polițiștilor că a fost urcată în autoturism fără acceptul său.

Fată răpită pe o stradă din Caracal

În acest moment, toate persoanele se află la sediul Poliției Caracal, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Evenimentul de astăzi vine în contextul scandalului de la Caracal, acolo unde două adolescente, Alexandra Măceşanu şi Luiza Mihaela Melencu au fost răpite, după ce au fost luate la ocazie de Gheorghe Dincă.

Cele două fete au fost duse în casa lui Dincă, acolo unde ar fi fost violate şi apoi ucise.

Ancheta în cazul cutremurător de la Caracal este în continuare în desfăşurare.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » O fată a fost răpită pe o stradă din Caracal şi urcată într-o maşină