Antena Meniu Search
x

Mama fetei bătute de iubitul violent la Ploieşti: 'Ne-a spart geamurile la casă' (Video)

Mama fetei bătute de iubitul violent la Ploieşti a povestit pentru Observator că tânărul cu care fiica sa a fost într-o relaţie este extrem de violent şi nu se află la prima abatere.

Mama fetei băute de iubitul violent la Ploieşti: 'Ne-a spart geamurile la casă'
Mama fetei băute de iubitul violent la Ploieşti: 'Ne-a spart geamurile la casă' - Observator

Mama fetei bătute de iubitul violent la Ploieşti a povestit pentru Observator că tânărul cu care fiica sa a fost într-o relaţie este extrem de violent şi nu se află la prima abatere.

Femeia locuieşte într-o localitate din judeţul Buzău şi cunoştea situaţia în care fiica sa se afla de aproximativ două luni.

Mai mult, femeia a povestit că tânărul din Ploieşti era extrem de violent şi chiar a spart geamurile casei sale în timpul unei vizite.

Pe acelaşi subiect

"Coşmarul a început când au venit prima dată acasă, în luna martie, la începutul anului. Atunci a început totul. S-a mai întâmplat să o lovească atunci când au venit amândoi la noi. Soţul meu era plecat în Olanda să muncească. El (n.r. agresorul) s-a îmbătat, a coborât în beci să îşi ia ţuică şi s-au luat la ceartă. A făcut-o în tot felul, a ameninţat-o. Mi-am chemat socrii să îl dau afară, iar după ce l-am dat afară, seara mi-a spart geamul de la uşă", a declarat mama fetei bătute şi umilite de iubit.

Încă de la episodul violent din Buzău, tânărul a ameninţat-o pe fată şi pe mama acesteia că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că se va răzbuna.

Bătută cu sălbăticie, torturată şi umilită de iubitul drogat

Potrivit mărturiei fetei bătute de iubit la Ploieşti, motivul teribilelor episoade violente la care a fost supusă este reprezentat de sevrajul prin care trecea tânărul de 20 de ani.

Fata a povestit în exclusivitate pentru Observator că iubitul ei era în sevraj pentru că nu mai avea cu ce să se drogheze şi că, de fiecare dată, se răzbuna pe ea.

Mama fetei dă vina pe tânărul din Ploieşti şi pentru faptul că fiica sa a început să consume droguri.

"Ultima dată când a venit fata acasă era în sevraj. Consumase substanţe interzise şi am dus-o la spital. A fost internată. Individul ne tot suna şi spunea că îi este dor de fată, că o iubeşte mult că nu poate să trăiască fără ea. I-am zis că fata nu are ce să caute la el, dar el spunea că fata se va întoarce la el", a precizat femeia.

Robert Gabriel Berechet (20 de ani) a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzaţiile de violarea vieţii private şi violenţă în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Mama fetei bătute de iubitul violent la Ploieşti: 'Ne-a spart geamurile la casă' (Video)