Antena Meniu Search
x

Fata de 19 ani ucisă într-un apartament din Bucureşti făcea videochat. Criminalul a fost reţinut

Răsturnare de situaţie în cazul crimei oribile din apartamentul din cartierul Militari (Bucureşti). Fata de 19 ani ucisă cu sânge făcea videochat, iar criminalul nu este iubitul ei.

de Redactia Observator

la 09.05.2019, 12:32

Fata de 19 ani ucisă într-un apartament din Bucureşti făcea videochat
Fata de 19 ani ucisă într-un apartament din Bucureşti făcea videochat - Observator

Răsturnare de situaţie în cazul crimei oribile din apartamentul din cartierul Militari (Bucureşti). Fata de 19 ani ucisă cu sânge făcea videochat, iar criminalul nu este iubitul ei.

Potrivit unor surse, fata de 19 ani şi tânărul de 26 de ani care a ucis-o s-au întâlnit în apartamentul fetei pentru a întreţine relaţii intime.

Tânăra făcea videochat de ceva vreme, iar uneori primea clienţi şi în apartament.

Pe acelaşi subiect

Noaptea trecută, cei doi tineri s-au întâlnit şi au consumat droguri, iar ulterior au început să întreţină relaţii intime. La un moment dat, chiar în timpul partidei de amor, fata a început să se agite şi ar fi pus mâna pe un cuţit cu care l-ar fi atacat pe tânăr.

Acesta ar fi reuşit să îi ia cuţitul tinerei şi apoi a înjunghiat-o de mai multe ori, fata fiind găsită în sufrageria apartamentului, pe podea.

Fată ucisă cu sânge rece, într-un apartament din Bucureşti

Criminalul ar fi încercat să spele urmele de sânge, însă ulterior a realizat ceea ce a făcut şi a ieşit din apartament.

Martorii au povestit că tânărul s-a învârtit ore în şir în jurul blocului, până spre seară, atunci când a sunat la 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, dar şi medicii care au constatat decesul fetei.

Criminaliştii au prelevat probe din apartament şi au făcut cercetări timp de mai bine de 5 ore, iar spre dimineaţă, suspectul a fost dus la audieri.

În faţa anchetatorilor, tânărul de 26 de ani a povestit tot ce s-a întâmplat.

Astăzi, el a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fata de 19 ani ucisă într-un apartament din Bucureşti făcea videochat. Criminalul a fost reţinut