Antena Meniu Search
x

Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei

Poliţiştii au un suspect în cazul atacului din weekend din Centrul Vechi al Capitalei. Ar fi vorba despre un cetăţean străin, care s-ar fi certat cu victima, o damă de companie. Tânăra în vârstă de 25 de ani a fost găsită desfigurată, într-o scară de bloc.   

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 26.02.2024, 13:33

Vezi și

Femeia este internată în continuare la Spitalul Universitar, va mai sta o vreme sub supravegherea medicilor. Este, însă, în stare stabilă.

Între timp, polițiștii au reușit să îl depisteze pe agresor. Acesta dormea într-un apartament din sectorul 2, când oamenii legii l-au luat pe sus. Vorbim de un bărbat din Moldova, venit în țara noastră, care se află în prezent la audieri la Serviciul Omoruri. Din anchetă înțelegem că victima ar fi prostituată, iar autorul ar fi apelat la serviciile ei.

Imaginile surprinsă de camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiști să îl depisteze. Cel mai probabil, după audieri bărbatul va fi reținut, asta în cazul în care procurorii au suspiciuni rezonabile că el ar fi comis fapta.

Atacul, de o cruzime ieşită din comun, care a pus pe jar toată poliţia Capitalei a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, într-un bloc din Centrul Istoric. Primii care au ajuns la ea au fost doi poliţişti locali, anunţaţi de o locatară care a auzit victima agonizând. Era ora 4.30 dimineaţa: "Uită-te la mine puţin! Cum te cheamă? Cine ţi-a făcut asta, draga mea? Cine ţi-a făcut asta? Spune-ne, te rog!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeia bătută în Centrul Vechi ar fi o prostituată. Agresorul, un cetăţean moldovean, ar fi fost clientul ei